TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
Hedef 2028 iktidari degistiricezİkinci turu kim kazanır sizce ?
Hedef 2028 iktidari degistiricezİkinci turu kim kazanır sizce ?
Lütfen yanlış anlamayın sadece fikrinizi merak ettiğim için soruyorum. Sizce Hüdapar tam olarak ne yapabilir?tayyibin gitmesini isteyen kesim daha fazla. sinanı tanıyan yok merak eden yok araştıran yok. kk kazanamayacak yıllar önce yaptığının bedelini ödüyoruz 5 yıl daha ödeyemeye devam edeceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
değişmez düzeni oturtmuş onlar ama hüdapar sıkıntı
ömür boyu hapis cezasına çarptırılanların serbest kalmasını sağladı geçmişte bir şeyler olmuş bilmiyorum araştırma gereği de duymadım. kendisinin Türk bayrağı ile sorunu var batıyor kürtçenin ikinci resmi dil ilan edilmesi Türklüğün anayasadan çıkarılması, karma eğitimin zorunluluğun kaldırılması vb. hadi diğerlerine izin vermeyiz de eğitime karışırlarsa çok sıkıntı çünkü aynı düşünceye sahip çok insan var mesela fatih erbakan ahiret öncelikli nesiller yetiştirilmesini istiyorLütfen yanlış anlamayın sadece fikrinizi merak ettiğim için soruyorum. Sizce Hüdapar tam olarak ne yapabilir?
Halk istemeden şeriat gelmez. Halk istedikten sonra da, kimse engel olamaz.Ak parti kazanırsa dini kurallarla yönetilicek diyorlar doğru mu ?
Ülkede dinsizlik oranı artıyor imkansız zaten.Halk istemeden şeriat gelmez. Halk istedikten sonra da, kimse engel olamaz.
Elbet şeriat gelecek ama şimdi değil. İnsanlar uyanıyor artık.Ülkede dinsizlik oranı artıyor imkansız zaten.
Şeriat hiç bir zaman gelmez diyorum.Elbet şeriat gelecek ama şimdi değil. İnsanlar uyanıyor artık.
Gelir, aksi mümkün değil.Şeriat hiç bir zaman gelmez diyorum.
Anayasanın ilk 4 maddesine göre gelemez. Gelmesine cüret etmeyi denersenGelir, aksi mümkün değil.
Gelmez hayal kurmaya devam et ben sana dinsizlik oranı artıyor diyorum sen gelecek diyorsun.Gelir, aksi mümkün değil.
Anayasanın ilk 4 maddesine göre gelemez. Gelmesine cüret etmeyi denersen
İnandığım dine göre, Müslümanlar muktedir olacak. Yani şeriat elbette gelecek. Müslüman değilseniz inanmanızı gerektiren bir şey yok.Gelmez hayal kurmaya devam et ben sana dinsizlik oranı artıyor diyorum sen gelecek diyorsun.
Her müslüman şeriatçı değil özellikle bu ülkede.İnandığım dine göre, Müslümanlar muktedir olacak. Yani şeriat elbette gelecek. Müslüman değilseniz inanmanızı gerektiren bir şey yok.
Şu an değil ama bir gün olacak. Belki sen ben göremeyiz ama o bilince ulaşacak millet. Ulaşmayacağına inansam, Müslüman olmazdım.Her müslüman şeriatçı değil özellikle bu ülkede.