İlk Bilgisayarımı Topluyorum: Öneriler ve Tavsiyeler

Peathamm

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50000
Selam daha önce hiç pc toplamadım laptop oyuncusuydum ilk bilgisayarımı toplayacağım fakat bilgisayar parçaları hakkında bilgim çok az oyunlarda yüksek fps veren unreal engine 5 studioda sorun çıkartmıyacak bir bilgisayara ihtiyacım var

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Istersen kendin de toplayabilirsin ama bu tarzda bir bilgisayar al bence.
Kendin toplaman da parcaları biraz daha kaliteli seçmen manasında iyi olur. Bu sistem bir fikir olabilir senin icin

Kendin toplaman da parcaları biraz daha kaliteli seçmen manasında iyi olur. Bu sistem bir fikir olabilir senin icin
Böyle berbat önerileri nerden buluyorsunuz la en düşük kalite parçalar ile toplamışlar sistem diye satıyorlar konu sahibi kardeşim aman diyim alma kasada para edecek tek parça işlemci ssd kasa psu leş zaten ram leş

Bu bütçeye berbat sistem

Kendin toplarsan diye tavsiyelerim: m2 ssd'de önbellek olsun
Anakart ahım şahım olmasın
Soğutucu sıvı soğutmaya gerek yok ama istersen al tabii
Işlemci ve ekran kartı kısmında ne kadar iyi şeyler alabiliyorsan senin için en iyisi o olur
Ram minimum 32gb 2x16 ve 6000mhz al, daha yüksek mhzde tercih edebilirsin ama anakartın desteklediği mhz'den fazla alamazsın, ona dikkat et
Psu en az 750w ve kaliteli olsun
Kasa seçimi ve diğerleri senin isteğine bağlı ama kasanın büyüklüğüne dikkat et, ekran kartın sığabilsin.
Keyifli toplamalar🙂

Selam daha önce hiç pc toplamadım laptop oyuncusuydum ilk bilgisayarımı toplayacağım fakat bilgisayar parçaları hakkında bilgim çok az oyunlarda yüksek fps veren unreal engine 5 studioda sorun çıkartmıyacak bir bilgisayara ihtiyacım var

çok büyük fiyat avantajı yok ama hazır sistem düşünüyorsanız bu ürüne bakabilirsiniz toplamayı bilmiyorsanız pc yi

1747223409065.webp

biraz araştırdım ve pc toplamanın çok zahmetli olduğunu gördüm hazır sistem düşünüyorum şuan

biraz araştırdım ve pc toplamanın çok zahmetli olduğunu gördüm hazır sistem düşünüyorum şuan
O zaman hocam bilgisayarın malzeme kalitesinde bazı şeyler kısılmış olarak alacaksınız. Neyse benim size uyarım güç kaynağı seçerken bilindik global markalardan almanız tavsiye edilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,915
Üyeler
184,245
Son üye
tugbamtemizlik
Geri