- Bütçe
- 50000
Selam daha önce hiç pc toplamadım laptop oyuncusuydum ilk bilgisayarımı toplayacağım fakat bilgisayar parçaları hakkında bilgim çok az oyunlarda yüksek fps veren unreal engine 5 studioda sorun çıkartmıyacak bir bilgisayara ihtiyacım var
Istersen kendin de toplayabilirsin ama bu tarzda bir bilgisayar al bence.![]()
Phantom Prime | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Böyle berbat önerileri nerden buluyorsunuz la en düşük kalite parçalar ile toplamışlar sistem diye satıyorlar konu sahibi kardeşim aman diyim alma kasada para edecek tek parça işlemci ssd kasa psu leş zaten ram leş![]()
Phantom Prime | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Istersen kendin de toplayabilirsin ama bu tarzda bir bilgisayar al bence.
Kendin toplaman da parcaları biraz daha kaliteli seçmen manasında iyi olur. Bu sistem bir fikir olabilir senin icin
Bu bütçeye berbat sistem![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Istersen kendin de toplayabilirsin ama bu tarzda bir bilgisayar al bence.
Kendin toplaman da parcaları biraz daha kaliteli seçmen manasında iyi olur. Bu sistem bir fikir olabilir senin icin
Selam daha önce hiç pc toplamadım laptop oyuncusuydum ilk bilgisayarımı toplayacağım fakat bilgisayar parçaları hakkında bilgim çok az oyunlarda yüksek fps veren unreal engine 5 studioda sorun çıkartmıyacak bir bilgisayara ihtiyacım var
O zaman hocam bilgisayarın malzeme kalitesinde bazı şeyler kısılmış olarak alacaksınız. Neyse benim size uyarım güç kaynağı seçerken bilindik global markalardan almanız tavsiye edilirbiraz araştırdım ve pc toplamanın çok zahmetli olduğunu gördüm hazır sistem düşünüyorum şuan