Neler Yeni

imei harcını bugün yatırabilir miyim

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Çıkış-giriş yapılması lazım. Yatırsan bile kayıt etmek istediğinde zaman aşımına uğrayıp hata verecek.
telefonu halen ülkeye sokmadım bugün harcı yatırsam pazartesi ülkeye soksam olur mu

Efem1905

80+ Bronze

Erdem.y

80+
telefonu halen ülkeye sokmadım bugün harcı yatırsam pazartesi ülkeye soksam olur mu
Kardeşim baban giriş yaptıysa sen imei sini al telefonun kayıt yaptırabiliyorsun telefona getek yok bir fe babanın kimliğini iste fotoğrafını al kayıt yaptır harcını ödeyip

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Kardeşim baban giriş yaptıysa sen imei sini al telefonun kayıt yaptırabiliyorsun telefona getek yok bir fe babanın kimliğini iste fotoğrafını al kayıt yaptır harcını ödeyip
giriş yapmadı sıkıntı orda işte
neyse 20k girecek yapacak bir şey yok

Efem1905

80+ Bronze
giriş yapmadı sıkıntı orda işte
neyse 20k girecek yapacak bir şey yok
Knk parasını önce öde ondan sonra kayıt başvurusu yaparsan vergi dairesinden öde parasını

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Cabir Balpetek
Knk parasını önce öde ondan sonra kayıt başvurusu yaparsan vergi dairesinden öde parasını
Emin misin bu konuda? İmei numarasıyla ivd den ödemesini yapacam. 2-3 güne giriş çıkış yapacam. Kayıt olur dimi?

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
bu yasa ne zaman yürürlüğe giriyor ? 10temmuzdan itibaren gecerli degil mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Cabir Balpetek
bu yasa ne zaman yürürlüğe giriyor ? 10temmuzdan itibaren gecerli degil mi
İVD 'yi aradım. Telesekreterin dediği şu : 8 Temmuzdan itibaren 20 bin tl olacak. Sadece harç bedelinin ödenmesi imei kayıdı için yeterli değildir diyor. E devletten giriş çıkış işlerinide halletmek gerekiyor dediğine göre.

mrc44

80+
Sistem şu an aşırı yoğun yüzlerce kişi aynı dertten mağdur ben de harcı yatırdım e devlet aşırı yoğun

Farex

80+ Silver
İVD 'yi aradım. Telesekreterin dediği şu : 8 Temmuzdan itibaren 20 bin TL olacak. Sadece harç bedelinin ödenmesi imei kayıdı için yeterli değildir diyor. E devletten giriş çıkış işlerinide halletmek gerekiyor dediğine göre.
Kayıt etmelerini bekliyorum şuan harcı ödesem sonradan bana tekrar ödetmezler değil mi diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,913
Üyeler
164,066
Son üye
Wilfried Zaha
Top Bottom