imei harcını bugün yatırabilir miyim

Ernest Muçi

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
275
Arkadaşlar herkese merhaba
babam yurt dışından iphone aldı fakat ülkeye pazartesi giriş yapacak
telefonu ülkeye koymadan harcı bugün yatırabilir miyim yarından itibaren 20k olacak çünkü

telefonu ülkeye koymadan harcı bugün yatırabilir miyim yarından itibaren 20k olacak çünkü
Telefon ve pasaport olmadan kayıt yaptıramazsınız. Geçmiş olsun.

Eğer kendi üzerine kaydedeceksen yaparsın, babandan telefonun imeisini iste yeterli olur

Telefonun imeisini al parasını öde oluyor yüksek ihtimalle bende öyle yaptım 4 telefonu 3-4 gün sonra çıkıcam

maalesef olmuyor kardeşlerim kayıt yaparken kayıt hakkınız yok ise yani çıkış yapmadıysanız izin vermiyor geçmiş olsun
Kayıt olmasa bile harcı ödesem 1 ay sonra giriş çıkış yapsam o harcı ödenmiş kabul ederler mi?

Çıkış-giriş yapılması lazım. Yatırsan bile kayıt etmek istediğinde zaman aşımına uğrayıp hata verecek.

Çıkış-giriş yapılması lazım. Yatırsan bile kayıt etmek istediğinde zaman aşımına uğrayıp hata verecek.
Ben mesela kimlik için ilk harcı yatırdım sonra bi kaç gün sonra randevu almıştım bu da benzeri olmuş oluyor vergi dairesinden harcı ödesem olmuyor mu yani

Geri