imei harcını bugün yatırabilir miyim

telefonu halen ülkeye sokmadım bugün harcı yatırsam pazartesi ülkeye soksam olur mu
Kardeşim baban giriş yaptıysa sen imei sini al telefonun kayıt yaptırabiliyorsun telefona getek yok bir fe babanın kimliğini iste fotoğrafını al kayıt yaptır harcını ödeyip

Kardeşim baban giriş yaptıysa sen imei sini al telefonun kayıt yaptırabiliyorsun telefona getek yok bir fe babanın kimliğini iste fotoğrafını al kayıt yaptır harcını ödeyip
giriş yapmadı sıkıntı orda işte
neyse 20k girecek yapacak bir şey yok

bu yasa ne zaman yürürlüğe giriyor ? 10temmuzdan itibaren gecerli degil mi

bu yasa ne zaman yürürlüğe giriyor ? 10temmuzdan itibaren gecerli degil mi
İVD 'yi aradım. Telesekreterin dediği şu : 8 Temmuzdan itibaren 20 bin tl olacak. Sadece harç bedelinin ödenmesi imei kayıdı için yeterli değildir diyor. E devletten giriş çıkış işlerinide halletmek gerekiyor dediğine göre.

Sistem şu an aşırı yoğun yüzlerce kişi aynı dertten mağdur ben de harcı yatırdım e devlet aşırı yoğun

İVD 'yi aradım. Telesekreterin dediği şu : 8 Temmuzdan itibaren 20 bin TL olacak. Sadece harç bedelinin ödenmesi imei kayıdı için yeterli değildir diyor. E devletten giriş çıkış işlerinide halletmek gerekiyor dediğine göre.
Kayıt etmelerini bekliyorum şuan harcı ödesem sonradan bana tekrar ödetmezler değil mi diyorum

Geri