Neler Yeni

İnanç Olarak Çıkmazda Olmak

Helixo

80+ Bronze
Arkadaşlar, aile ve çevre tarafından Müslüman olarak yetiştirildim. Fakat son 1-2 yıldır bir sorgulama evresi içindeyim.

Tanrının var olduğunun veya olmadığının kanıtlanamayaacağını düşünüyorum. Fakat diğer yandan içimden Allah'a inanmakta geliyor.

Yanı mantığım Agnostik, içim Müslümanlık diyor. Ayrıca Kur'an dahil hiç bir dini kitabı okumadım fakat az buçuk içinde yazan yazılar hakkında bilgi sahibiyim. Okulda da din dersim(Sünni dersi) baya iyi.

Sizce napmalıyım? Ayrıca aşırı dindar, yobaz insanlar cevap yazmazsa sevinirim.
Screenshot_1.png
Şuna inananların akıl sağlığı yoktur

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş
Menderes hakkında görüşümü kısaca özetlemek gerekirse güç zehirlenmesi geçirdi öncesinde halk için çalışmış biriydi lakin Cumhuriyet tarihinin en büyük devalüasyonu da yaşanmıştır, asılması komple yanlıştı, asılana kadar nedense son zamanlarda herkes vatan haini ilan ederken asılma sonrası herkes bağrına bastı, asılacak bir şey yapmadı lakin çok onun tarafında değilim
anladım saygı duyulması gerek felan demişsin ondan sordum menderese yazdığın şeyden dolayı acaba saygı duymuyormu sorayım dedim :D kendinle çeliştin sandım

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Evet ozamanlar normal karşılanıyormuş osmanlıda 15-16 yaşında sancağa çıkıyorlarmış. Hocam günümüzle kıyasladıkları için böyle tepki alıyor zaten günümüzle kıyaslanamaz. Osmanlı zamanında ki 15 yaşında çocuk 2023 Türkiyesinde 25 yaşında çocukla aynı olgunlukda.
Doğrudur. Bütün her şey gibi şeriat da reform geçirmelidir zaten.

The Semih

80+ Gold
12 ve 9 normal 6 mı anormal aw
evet 6 anormal dediğim gibi ozamanın 12 yaşında erkek çocuğu senden daha olgundu yanlış anlama hakaret etmiyorum bunlar kanıtlı zaten. Günümüzde din kitabı çıkarsalar evlilik yaşını 30 olarak değiştirirler.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Uygunsuz davranış
Son düzenleme:

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bende eskiden dualarım kabul olmuyor diye düşünürdüm ama her şerrin arkasında bir hayır olduğunu ve herşeyin hayırlısı olsun diye dua etmeye başladım
Hocam ben öyle düşünmüyorum ya. İnsan cidden neden ben diyor bir zaman sonra.

KAANT10X

80+ Bronze
Parça parça yazmamla alakalı, saygı duyulacak kişi vardır duyulmayacak gidip Apoya Selahattine saygı duyulmaz ama Atatürke duyulur zaten duyulmalı
Hocam afedersin ama mesut Yılmaz diye profil mi olur bir de pp sini koymuşsun. Kendisinin neyi desteklediği bile belli değildir. Özalın emaneti ANAP partisini bitirmiş ve Turkiyeyi krizden krizlere sokmuştur.

Top Bottom