Berkarda
80+ Silver
bunu beğenenler vatan haini veya yunanProfil resmini değiştir, kafandaki saçma düşünceleri at ve şehadet getirip yoluna bak.
bunu beğenenler vatan haini veya yunanProfil resmini değiştir, kafandaki saçma düşünceleri at ve şehadet getirip yoluna bak.
Bu hocaları dinleyip de dine soğuk bakmamanız araştırıp doğrusunu öğrenmeniz takdire şayan maşaallah.Bazı hocalar işte 4 karınız olabilir Kuran'da 4 karınız olabileceği yaziyo diyorlar
Kadınlarla erkeklerin miras farkı var
Karın sana (itaat) etmiyorsa dovebilirsin
Gibi cümleler kuran sözde hocalari duyduğumda bu nasıl bir din diye düşünüyorum o hocalarla ben aynı dinde olduğumu dusunmuyorum ben müslümansan onlar değil onlar doğru muslumansa ben değilim (müslümanım sadece düsünce )
Birde başka bir olayda kafam karisiyo Atatürk zamanında Ezanın Türkçe okunduğu uzun bir süre olmuş ezan nedir insanları camiye çağırmak siz ezani kendi dilinizde dinleseniz ne gibi sorun olucak Arapça Kutsal bir dil değil
din inanmak üzerine varlığını sürdürür yani kanıt aramanın sizi daha dindar veya başka bir dine mensup yapmasıyla alakası yoktur. zaten kanıtlanabilir bir şey olsaydı inanmak yerine bilmek terimini kullanırdık bu bir bilim değildir. ayrıca dini kitapları okumadığını belirtmişsin bence bi oku hemen okumak için de okuma, uzun bir kitap nihayetinde zamanla oku anlamaya çalış. sonrasında kalbinde inanmak için bi çaba görürsen inanmanı öneririmHocam tanrının var olduğunu kanıtı varmıdır?
Kanka siz resmen tapıyorsunuz ben ne atatürkçüyüm nede atatürk düşmanıYönetim siz Atatürk düşmanlarıyla uyum içinde olabiliyor musunuz?
Alıntıyı görüntüle
birde muhteşem atan varYönetim siz Atatürk düşmanlarıyla uyum içinde olabiliyor musunuz?
Alıntıyı görüntüle
ne alaka dünyaya gelmiş peygamberlerden sonra en iyi insanKanka siz resmen tapıyorsunuz ben ne atatürkçüyüm nede atatürk düşmanı
Atatürk düşmanı birinin mesajını beğenmiş olman benim bu mesajı çıkarmamı engellerKanka siz resmen tapıyorsunuz ben ne atatürkçüyüm nede atatürk düşmanı
Benim yaşadığım benim için çok güzel ve Allahını varlığını kanıtlayan bi olayım varHocam tanrının var olduğunu kanıtı varmıdır?
Bu vatanda yaşıyorsan seveceksin kardeşim ha sevmiyor musun SAYGI DUYACAKSIN bu tercihi yapmanı bu insanlar sağladı bugünlerin temelini atan paşalar,askerle.rNe kadar kolay vatan haini ilan ediliyor insan bu ülkede? İsteyen istediğini sever yada sevmez. Birini sevmeyince ona düşman olmuyorsunuz. Direkt vatan haini oluyor sevmeyince. Sorsan demokratik ülkeyiz falan filan.
Sevmek zorunda değil ama SAYGI duymak zorunda.Bu vatanda yaşıyorsan seveceksin kardeşim ha sevmiyor musun SAYGI DUYACAKSIN bu tercihi yapmanı bu insanlar sağladı bugünlerin temelini atan paşalar,askerle.r
Sevgi konusu değişir lakin saygı konusu değişmezSevmek zorunda değil ama SAYGI duymak zorunda.