Neler Yeni

İnanç Olarak Çıkmazda Olmak

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Yönetim siz Atatürk düşmanlarıyla uyum içinde olabiliyor musunuz?
1691596417355.png

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
Bazı hocalar işte 4 karınız olabilir Kuran'da 4 karınız olabileceği yaziyo diyorlar
Kadınlarla erkeklerin miras farkı var
Karın sana (itaat) etmiyorsa dovebilirsin
Gibi cümleler kuran sözde hocalari duyduğumda bu nasıl bir din diye düşünüyorum o hocalarla ben aynı dinde olduğumu dusunmuyorum ben müslümansan onlar değil onlar doğru muslumansa ben değilim (müslümanım sadece düsünce )

Birde başka bir olayda kafam karisiyo Atatürk zamanında Ezanın Türkçe okunduğu uzun bir süre olmuş ezan nedir insanları camiye çağırmak siz ezani kendi dilinizde dinleseniz ne gibi sorun olucak Arapça Kutsal bir dil değil
Bu hocaları dinleyip de dine soğuk bakmamanız araştırıp doğrusunu öğrenmeniz takdire şayan maşaallah.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ARDA
İlgilendiği Kategoriler
Laptop,toplamapc,ets2
@Kaan ÇABUK

Sana önerim CENK ÜMEYİR AKSOYU veya RIDVAN YILMAZ ı izlesen karar verirsin

omer_34

80+ Silver
Hocam tanrının var olduğunu kanıtı varmıdır?
din inanmak üzerine varlığını sürdürür yani kanıt aramanın sizi daha dindar veya başka bir dine mensup yapmasıyla alakası yoktur. zaten kanıtlanabilir bir şey olsaydı inanmak yerine bilmek terimini kullanırdık bu bir bilim değildir. ayrıca dini kitapları okumadığını belirtmişsin bence bi oku hemen okumak için de okuma, uzun bir kitap nihayetinde zamanla oku anlamaya çalış. sonrasında kalbinde inanmak için bi çaba görürsen inanmanı öneririm

Berkarda

80+ Silver

-nisay

80+ Bronze
Ne kadar kolay vatan haini ilan ediliyor insan bu ülkede? İsteyen istediğini sever yada sevmez. Birini sevmeyince ona düşman olmuyorsunuz. Direkt vatan haini oluyor sevmeyince. Sorsan demokratik ülkeyiz falan filan.

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
Hocam tanrının var olduğunu kanıtı varmıdır?
Benim yaşadığım benim için çok güzel ve Allahını varlığını kanıtlayan bi olayım var
Benimde bir zaman senin gibi sorgulamada olduğum bir zaman vardı ama genede müslümanlığa yakındım bi gece yatıcam böyle yatağa girmişim tam uyucam nerden geldiyse bi vesvese geldi töbe haşa ya allah yoksa öldükten sonra hiç bişey olmayacaksa gibi düşünceler sardı baya streslendim ter bastı sonra dedim bu beni uyutmaz kafamı dağıtsın diye instaya giriyim dedim karşıma çıkan ilk reels duha suresinin arapça okunuşuydu normalde reelsime asla dinsel şeyler gelmezdi hep futbol falandı dedim ki bu bi işaret benim bu surenin anlamına bakmam lazım açtım meali

Karanlığı çöktüğü vakit geceye andolsun ki,
3.Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da.
4.Muhakkak ki âhiret senin için dünyadan daha hayırlıdır.
5.Şüphesiz, Rabbin sana verecek ve sen de hoşnut olacaksın. ”
Anlamı buymuş defalarca okudum bayada bi ağlamıştım Allah bana işaret gönderdi diye o günden beri bir insan beni inandıramaz Allahın olmadığına imanımdan eminsem tek sebebide budur

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Ne kadar kolay vatan haini ilan ediliyor insan bu ülkede? İsteyen istediğini sever yada sevmez. Birini sevmeyince ona düşman olmuyorsunuz. Direkt vatan haini oluyor sevmeyince. Sorsan demokratik ülkeyiz falan filan.
Bu vatanda yaşıyorsan seveceksin kardeşim ha sevmiyor musun SAYGI DUYACAKSIN bu tercihi yapmanı bu insanlar sağladı bugünlerin temelini atan paşalar,askerle.r

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Bu vatanda yaşıyorsan seveceksin kardeşim ha sevmiyor musun SAYGI DUYACAKSIN bu tercihi yapmanı bu insanlar sağladı bugünlerin temelini atan paşalar,askerle.r
Sevmek zorunda değil ama SAYGI duymak zorunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom