- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bugünkü görüşmemizi de yaptık gene aynı yalanları duyduk hatta bugün bir sabahtan bir akşamüstü aradım. Galiba benim ürün çalındı veya kayıp. Hiçbir işlem yapmıyorlar yada söylemiyorlar. 20 gün oldu parayı vereli. 15 gün oldu iptal işlemi yapalı. Bir adım yol ilerleyemedim daha. Her gün sadece dedikleri ilgili birime aktardık. İptal işleminin onayı veya reddi bile yok. Yani 15 gündür hiçbir gelişme yok. Artık kısa sürede parayı geri alabileceğimden ümidi kestim. Satış sözleşmesinde 30 günlük süre var zaten 10 gün kaldı. Süre dolunca hukuki yollara başvuracağım. Çiftlik banka dalga geçiyorduk aynı duruma düştük.
Başlıktan da yazılar silinmeye başladı herhalde. Neyse sağlık olsun zaten yakında silerler diyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla ister marka kötüleme de istersen başka bir şey de. Yaşadıklarım ortada zaten kötülemeye gerek yok. Az biraz aklı olan neyin ne olduğunu anlar. Bu olayda hala benim kötülememe gerek var mı? İyi dileklerin için teşekkür ederim ancak başlığı ilk açtığım zamanda en kısa sürede alırsın demiştin 20 gün geçti alamadık. Umarım bu sefer dediğin çıkar alırız.tabi mağduriyetinizi anlıyorum ama sizin olyınız marka kötülemeye giriyor ve yaşadığını olayın istanbul ilişim gibi bir olay olduğunu sanmıyorum en yakın zamanda paranızı alıcağınızı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başlıktan da yazılar silinmeye başladı herhalde. Neyse sağlık olsun zaten yakında silerler diyordum.
Son düzenleme: