Alper19053162
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Arkadaşlar merhaba ince hesaptan bir ürün aldım ve ürünü açtım inceledim ve bunu internette araştırdım ve aldigima pişman oldum.Voltaj bile vermedim.Urunu iade alırlar mı?
hangi ürünü aldın?Arkadaşlar merhaba ince hesaptan bir ürün aldım ve ürünü açtım inceledim ve bunu internette araştırdım ve aldigima pişman oldum.Voltaj bile vermedim.Urunu iade alırlar mı?
gerekli belgeler duruyorsa üründe çok kullanılmış değilse değiştirilirArkadaşlar merhaba ince hesaptan bir ürün aldım ve ürünü açtım inceledim ve bunu internette araştırdım ve aldigima pişman oldum.Voltaj bile vermedim.Urunu iade alırlar mı?
Gerekli belgeler neler kardeşimgerekli belgeler duruyorsa üründe çok kullanılmış değilse değiştirilir
B450 auros mhangi ürünü aldın?
garanti belgesi vs.Gerekli belgeler neler kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
B450 auros m
neden pişman oldun ki?Gerekli belgeler neler kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
B450 auros m
Kardeşim çok işi alan bı kart ve R9 takacağım ben .am4 diye aldım ama am4 olması yetmez diyorlarneden pişman oldun ki?
nasıl yani anlamadım sistem özellikleri ni yazarmısın?Kardeşim çok işi alan bı kart ve R9 takacağım ben .am4 diye aldım ama am4 olması yetmez diyorlar![]()
Kargo şirketinden onlara ürünü yolicam inceleme yapıp her şey tamamsa iade edeceklerini söylediler.r9 kullanmak istiyorum ama ana kartin vrm si çok ısınır kullanamazsin diyorlar14 gün içinde ürünü iade almaları gerekiyor, ama bu konuda çok uğraşırsın.
Bu arada b450 aorus pro kullanıyorum voltajda veriyorum her şeyi yapıyorum neyi yapamadın ki ?
Sistemim yok saeece ana kart aldım toplama yapıyorumnasıl yani anlamadım sistem özellikleri ni yazarmısın?
evet r9 için çok doğru bir anakart değilKargo şirketinden onlara ürünü yolicam inceleme yapıp her şey tamamsa iade edeceklerini söylediler.r9 kullanmak istiyorum ama ana kartin vrm si çok ısınır kullanamazsin diyorlar
Umarım iade ederler normalde.kargo gelmeden iade istedimevet r9 için çok doğru bir anakart değil