İNCEHESAP Nasıldır?

kimse yaşadığı iyi şeyleri şikayet kısmına yazmaz ama bende küçük bi sorun yaşadım kargocu sorunu kasa aldım ön tamperli camı kırık geldi geri dönüş yapmadılar şuan bir arkadaşım kullanıyor kasayı :)

Ben bir defa alışveriş yaptım problem çıkmadı.

Arkadaşlar ince hesaptan pc hocasının son toplamış olduğu sistemi aldım ama site yorumları hiç açıcı değil bu siteden alışveriş yapıp sorun yaşayan var mıdır?
2hafta öncesine kadar 13k alışveriş yaptım.
Sağlamdır. Şu zamanda İtopya yada İncehesap tercih edilebilir.👍

Ben alışveriş yaptım ama iptal ettim siparişi başka sitede daha uyguna vardı. 8-10 gün sonra para geri hesabıma geldi. Sıkıntı cıkmadı.

Arkadaşlar ince hesaptan pc hocasının son toplamış olduğu sistemi aldım ama site yorumları hiç açıcı değil bu siteden alışveriş yapıp sorun yaşayan var mıdır?

İnceHesaptan 7.200 TL alışveriş Yaptım ve Memnun Kaldım Müşteri hizmetleri olsun internet siterinde yazınca gün içinde cevap verdiler

O sorun PCH F CLASS 1.0 içindi. Endişelenmenize gerek yok. Oldukça güvenilirdir.

Dostum İncehesap sıkıntılı bir site sorun yaşamayan çok evet fakat sorun yaşayan tam yaşıyor muhatap bulamıyor , ürününü değiştiremiyor hatta ürününü değiştiriyim derken başka marka model ürün gelen var ucuz olmasının bedeli var gibi bir şey şanslısındır umarım bir sorun yaşamazsın.

Sadece o sistemde madur olan gördüm?
Site güvenilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,622
Üyeler
188,456
Son üye
raynox
Geri