İncehesap rezilliği

Reaksiyon skoru
92
20 sinde aldığım ürün 10 gün kargo ibaresi olmasına rağmen (Bu gün 16) hâlâ gelmedi. Birdaha asla işim olmaz bu firma ile. Anlayış anlayış bir yere kadar.

Benim ürünüm de hala yok ortalıkda El capitan mı aldık dert mi aldık belli değil . Ne zaman arasam yalan söylüyorlar. Doğru söz yok YALAN YALAN YALAN.

Onu yapma sebebleri tamamen dolar kuru ile ilgili şu anda tüm ürünleri zamlı şekilde fiyat değiştirdi indirim gecesi alınan bir çok ürünü iptal ediler fiyatlarını arttırıp satışa sunacaklar gene

Haftasonlarını 10 günden saymayın. Sokağa çıkma yasağı olduğunda çalışamazlar mantıken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu sistemleri size getiren incehesap değil kargo şirketi. Bi termal macun sipariş verdim 2 gündür daha tedarik aşamasında bile değil. Bekliceksiniz mecbur.

Hafta sonları sayılmıyor. Ayrıca Corona var. Yetiştirmeleri biraz zor zaten. Herkes'de sipariş verdiği için normal.

O zaman montaj istemeyin beklemek istemiyorsanız bekliceksin mecbur normal

Haftasonlarını 10 günden saymayın. Sokağa çıkma yasağı olduğunda çalışamazlar mantıken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu sistemleri size getiren incehesap değil kargo şirketi. Bi termal macun sipariş verdim 2 gündür daha tedarik aşamasında bile değil. Bekliceksiniz mecbur.
Sistemleri getiren kargo şirketi Evet ama kargoya vermek için 16 gün bekleyen incehesap . Mesela benim bugün Kargoya verildi ve yarın alacağım yani kargo da bir şey yok

Geri