Neler Yeni

İncehesap rezilliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mert
20 sinde aldığım ürün 10 gün kargo ibaresi olmasına rağmen (Bu gün 16) hâlâ gelmedi. Birdaha asla işim olmaz bu firma ile. Anlayış anlayış bir yere kadar.

Muratac4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Murat salih acar
Haklısınız hocam, madem yapabilecek gücün yok neden 10 günde gönderim yazıyorsun.

vpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
omer
Benim ürünüm de hala yok ortalıkda El capitan mı aldık dert mi aldık belli değil . Ne zaman arasam yalan söylüyorlar. Doğru söz yok YALAN YALAN YALAN.

Eluime

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hasan
Onu yapma sebebleri tamamen dolar kuru ile ilgili şu anda tüm ürünleri zamlı şekilde fiyat değiştirdi indirim gecesi alınan bir çok ürünü iptal ediler fiyatlarını arttırıp satışa sunacaklar gene

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Haftasonlarını 10 günden saymayın. Sokağa çıkma yasağı olduğunda çalışamazlar mantıken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bu sistemleri size getiren incehesap değil kargo şirketi. Bi termal macun sipariş verdim 2 gündür daha tedarik aşamasında bile değil. Bekliceksiniz mecbur.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hafta sonları sayılmıyor. Ayrıca Corona var. Yetiştirmeleri biraz zor zaten. Herkes'de sipariş verdiği için normal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haftasonlarını 10 günden saymayın. Sokağa çıkma yasağı olduğunda çalışamazlar mantıken.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bu sistemleri size getiren incehesap değil kargo şirketi. Bi termal macun sipariş verdim 2 gündür daha tedarik aşamasında bile değil. Bekliceksiniz mecbur.
Sistemleri getiren kargo şirketi Evet ama kargoya vermek için 16 gün bekleyen incehesap . Mesela benim bugün Kargoya verildi ve yarın alacağım yani kargo da bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,002,967
Üyeler
158,931
Son üye
smyrna35
Top Bottom