Neler Yeni

İncehesaptan gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalı mıyım?

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Arkadaşlar tam olarak güvenemiyorum, ürünlerin kargo süresi olsun, bozuk çıkma ihtimalleri olsun. Bunlarla ilgili çok şikayet gördüm. Sizin görüşleriniz nedir?

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo zaten sıkıntı şu anda pandemiden dolayı. Bozuk çıkarsa iade hakkınız var, seve seve verirler.
Peki iade süreci bitince oluşacak bir arızada nasıl bir yol izlenir? Sıkıntı çıkartırlar mı?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
pandemi'den dolayi kargolar uzun gelebilir ama gelir, parca bozuk cikarsa musteri hizmetlerini arayip iade edersin Sana yeni gonderirler gondermezler ise tuketici haklarina sikayet edersiniz

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Çok fazla soru sordum ama bu son :) Garanti kim tarafından oluyor tam olarak?
Sorun yok. Garantiyi sağlayan firma değişebilir, bir sorun olduğunda onlarla iletişime geçmeniz daha iyi olur aslında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bayram
Şimdi bunu ilk elden yaşadığım için şöyle söyleyeyim. Normalde firmada problem yok. Fakat yapabildiğinin çok daha üstünde işlere kalkıştığından hep problem çıkıyor. Kargo 1 ay sonra gelir. Ürün gelmez,iade edersin en az 2 hafta sonra paranı geri alırsın. Hele ki aramaz ve gönderirler dersen 1 ayı aşar bu süre. Problemler çıkar da çıkar. Hele PC toplarsan veya hazır olanlardan alırsan inan bana montajı haftalar sürebilir. Forumda dolaşırsan birçok örneği var. Şanslıysan bunlarla pek uğraşmazsın. Aldığın ürün 2-3 haftaya gelir ve mutlu mesut hayatına bakarsın. Ki her şey yolunda gitmezse de başlıyor bütün olay. Yolunda gitmezse haftalar boyunca kanser edecek bir firma. Diğer firmalar da aynı işi yapıyor fakat gönderdikleri kargolar max 3-4 günde eline ulaşıyor. Eğer sabırsız birisi isen hiç bulaşma derim birader.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hazır sistemler geç gelebiliyor.
Onun dışında bizim aldığımız tekli ürünler en geç 6 günde elimize ulaştı.
Sorunlu herhangi bir ürün almadık, hepsi güzel çalışıyor.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,890
İsim
Metehan Akyalı
Arkadaşlar tam olarak güvenemiyorum, ürünlerin kargo süresi olsun, bozuk çıkma ihtimalleri olsun. Bunlarla ilgili çok şikayet gördüm. Sizin görüşleriniz nedir?
arkadaşlar cevaplamış ama içiniz rahat edecekse, 2 adet hazır kasa topladım yüksek meblalarda, kargo süresi 15 iş günü içerisinde gelecek dendi. hep 12 yada 13. işgünleri içerisinde elime ulaştı. parçalarda hiçbir sıkıntı olmadı. sistemi kurup direk kurcalamaya başladım.

2340922

80+
Hiç alışveriş yapmadım ama umarım x bilişim y bilişim gibi değillerdir.

kzafer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Zafer
Ben ekran kartı,PSU, işlemci soğutucu, ram M2 ssd aldim, indirim gecesinden, hepsi de beş günde geldi, montajı yaptım, kargo vs bir sorunla karşılaşmadım, ekran kartı xfx 5700xt modeli, gürültülü ve hemen ısınıyor diye memnun kalmadigim için iadeye gönderdim, şuana kadar bir sorun yok, bakalım sınavı gecebileceklermi, eğer zorluk cikartirlarsa bir daha alışveriş yapmayacam, zira monitörü Hepsiburada aldım, iade için gönderdim, ne müşteri hizmetlerini aradım ne bişey, iki ölü piksel vardı memnun kalmadım iade etmek istiyorum dedim,kargoya verdim iki gün içinde iade aldılar, bu kalibrede iş yaparlarsa başka bir yerden de alışveriş yapmayabilirim bakalım nasıl olcak

Kneeford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mete
İşlemci ve anakart aldım işlemci 2 haftada anakart 40 günde elime ulaştı gerisi sana kalmış artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom