QCerberusQ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 794
Sizce bu mouse alınır mı? Razador markası yeni piyasaya girdiğinden dolayı fazla yorum yok marka hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir?
Rampage almak istemiyorum yorumları pek iyi değil10 TL daha koyarak
https://www.trendyol.com/rampage/sm..._C8HEhYgAZFLsJRKeTCBU5jXXoDNwgiwaAl-DEALw_wcB
bu mouse yi alabilirsin çokgüzel ele oturuyor çok kaliteli rgbler yaazılımdan kontrool edebiliyorsun 4 adet macro tuşu var bende bundan kullanıyorum çok iyi bir mouse
Gamepowerın bu mouselarını pek önermiyorlargamepower bane veya ursa alabilirsin
neden ben kulanıyorum ve corsairin 300tl lik mousle aynı sensoru kulanıyor pmw 3325 ve malzeme kaliteside guzel incelemsini profilimde bulabilirsin yorumlardaGamepowerın bu mouselarını pek önermiyorlar
Ursa Max kaç Hz ?neden ben kulanıyorum ve corsairin 300tl lik mousle aynı sensoru kulanıyor pmw 3325 ve malzeme kaliteside guzel incelemsini profilimde bulabilirsin yorumlarda
hangisini kullanıyorsunneden ben kulanıyorum ve corsairin 300tl lik mousle aynı sensoru kulanıyor pmw 3325 ve malzeme kaliteside guzel incelemsini profilimde bulabilirsin yorumlarda
ursahangisini kullanıyorsun
Ursa Max kaç Hz ?
Teşekkür ederim
Gamepower ursa net cafede kullanmıştım gayet iyi mouse.Gamepowerın bu mouselarını pek önermiyorlar
Arada 70 TL fark varGamepower ursa net cafede kullanmıştım gayet iyi mouse.
Onun yerine g102 alırımGamepower ursa net cafede kullanmıştım gayet iyi mouse.
g102 almak daha mantıklı da ursayı indirime girerse alırsın o da iyi bir mouse ama g102 lightsync al bütçen varsaArada 70 TL fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onun yerine g102 alırım