Deluxe aldım hocam eyw bende bu indirimi bekliyordumDeluxe falan almaya çalışın hocam belki onlarda oluyordur.
steam de far cry 5 gold alınca 3 hediye, watch dogs legion gold alınca watch dogs complete edition hediyeEn ucuzu burada galiba.
Mafianın ilk oyunu da indirmde.Buy Mafia: Trilogy from the Humble Store
Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/ Mafia: Definitive EditionRe-made from the ground up, rise through the ranks of the mafia during the Prohibition-era. After an inadvertent brush with the mob, Tommy...www.humblebundle.com
Buy Mafia: Definitive Edition from the Humble Store
Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/ Part one of the Mafia crime saga - 1930s, Lost Heaven, IL. Re-made from the ground up, rise through the ranks of the Mafia during the Prohibition era of organized...www.humblebundle.com
Spor oyunları seven kesin baksın. (bazı şeyler pahalı ama güzel oyundur.)
Voidu | Bilgisayar Oyunları, Steam Kodları ve Daha Fazlası
Favori oyunlarınızı Voidu'dan satın alın; en uygun fiyatlı Steam, Origin, Epic Games, Rockstar oyunları ve çok daha fazlası bu resmi mağazada. Anında teslim!www.voidu.comSteep
www.voidu.comFar Cry 3
www.voidu.comAssassin's Creed Odyssey: Gold Edition
www.voidu.comMesaj otomatik birleştirildi:
Assassin's Creed Valhalla Deluxe Edition | PC - Uplay Key
Assassin's Creed Valhalla Deluxe Edition alın ve orijinal oyunla birlikte Berserker paketlerin tadını çıkarın. PC RPG oyununuzu düşük fiyatlarla şimdi ...www.voidu.comAssassin’s Creed Origins
www.voidu.comGüzel değil ama idare eder.Anno 1800 Gold Edition Year 4
www.voidu.com
Far Cry 6 Gold Edition
www.voidu.comBuda eski oyundan kötü ama ucuz watch dogs 2 de bu sitede ucuzdu.Far Cry Primal - Apex Edition
www.voidu.com
Watch Dogs: Legion
www.voidu.comHepsini incelemek isteyen buradan inceleyebilir.PC Oyunlarında Özel Fırsatlar ve İndirimler | Voidu
Voidu’yu ziyaret edin ve oyuncular için derlediğimiz en iyi PC oyunu indirimleri ve fırsatlarının tadını çıkarın. Sizi bekleyen harika fiyatları ...www.voidu.com
Güzelmiş normalde watch dogs legiona çok kötü dediler ama burada ucuz diye aldım denerim.steam de far cry 5 gold alınca 3 hediye, watch dogs legion gold alınca watch dogs complete edition hediye
bende 1. oyun beleşe geliyor diye aldımGüzelmiş normalde watch dogs legiona çok kötü dediler ama burada ucuz diye aldım denerim.
Hocam siz baya oyun falan alıyorsunuz diye biliyorum da sizce ilk defa far cry serisi oynayacak birisi 6. oyunu oynasa kötü gelir mi yoksa 4 varken 4 mü oynayayım. (Çoğusu 3ten sonra bozdular falan diyor ama 4 ve 5'te fena oyun değil diye duymuştum.)bende 1. oyun beleşe geliyor diye aldım
Elden Ringsteam de far cry 5 gold alınca 3 hediye, watch dogs legion gold alınca watch dogs complete edition hediye
R6 online oyun özel bir sıralama koymana gerek yok bence detroit kısa ve öz bir oyun bence ilk onunla başlayabilirsin.Elden Ring
Rdr2
Witcher 3
Sekiro
Metro Exodus
Disco Elysium
Detroit Become Human
AC Odyssey
R6 Siege
hocam bu oyunları sence hangi sırayla oynamalıyım kafamda net bir fikir yok siz oyunları bilen birisiniz yardımınızı bekliyorum