İndirimden frostpunk almak mantıklı mı ?

Fiyatı bedava gibi bir şey. Alıp zaman öldürülür.

Ben bir ara denemiştim hile yapmadan geçemiyordum bi bölümünü. O kadar zordu. 😂

Oyunu kısaca anlatma şansın var mı mantığı nedir ?
Kıyamet var. Yoneticisin. Kış gelmeden karşı seçimler yöntemler yapman lazım. Ya donuyorsun ya Halk isyan edip öldürüyor. Biraz citiyline oyunu gibi ama hikaye seçimler güzel. Strateji tarzı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok daha neler. Simülasyon oyunlarıyla aram iyidir ama bu oyun beni kanser etmişti. 2 daha kötüyse vay anam vay. 😂
1 bitirmiş olarak. 2 de siyaset de eklemişler. Onu da bitirdim ama neredeyse halkı siyasetçi asker dinci ne varsa hepsini yakasim geldi😅 İstekleri bitmiyor 😅

Kıyamet var. Yoneticisin. Kış gelmeden karşı seçimler yöntemler yapman lazım. Ya donuyorsun ya Halk isyan edip öldürüyor. Biraz citiyline oyunu gibi ama hikaye seçimler güzel. Strateji tarzı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 bitirmiş olarak. 2 de siyaset de eklemişler. Onu da bitirdim ama neredeyse halkı siyasetçi asker dinci ne varsa hepsini yakasim geldi😅 İstekleri bitmiyor 😅

Sürekli birileri bir şey istiyor, onun isteğine yetişemiyoruz, ee bir yerden de soğuk bastırıyor nasıl hayatta kalacağız? 😂

2 dolara iyi fiyat. gamepasste var başka oyunlar için denemek istersen. max 10 saat filan oynarsın diye düşünüyorum pek uzun çmürlü değil. zor bi oyun. ama mantığını çözersen geçiyor illahaki. 2. yi denemedim hevesimde yok. ard arda oynanma iki oyun zaten sıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,769
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri