Witcher3455
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Frostpunk nasıl bir oyun , alıp oynamaya değer mi ?
Fiyatı 2.24 dolar
Fiyatı 2.24 dolar
Hayatta kalma simülasyonu. 2ci oyunu da var. Onu görünce bundaki zorluk 1. Seviye gibiFiyatı bedava gibi bir şey. Alıp zaman öldürülür.
Ben bir ara denemiştim hile yapmadan geçemiyordum bi bölümünü. O kadar zordu.![]()
Oyunu kısaca anlatma şansın var mı mantığı nedir ?Hayatta kalma simülasyonu. 2ci oyunu da var. Onu görünce bundaki zorluk 1. Seviye gibi
Hayatta kalma simülasyonu. 2ci oyunu da var. Onu görünce bundaki zorluk 1. Seviye gibi
Koloni simülasyonuOyunu kısaca anlatma şansın var mı mantığı nedir ?
Kıyamet var. Yoneticisin. Kış gelmeden karşı seçimler yöntemler yapman lazım. Ya donuyorsun ya Halk isyan edip öldürüyor. Biraz citiyline oyunu gibi ama hikaye seçimler güzel. Strateji tarzıOyunu kısaca anlatma şansın var mı mantığı nedir ?
1 bitirmiş olarak. 2 de siyaset de eklemişler. Onu da bitirdim ama neredeyse halkı siyasetçi asker dinci ne varsa hepsini yakasim geldiYok daha neler. Simülasyon oyunlarıyla aram iyidir ama bu oyun beni kanser etmişti. 2 daha kötüyse vay anam vay.![]()
Kıyamet var. Yoneticisin. Kış gelmeden karşı seçimler yöntemler yapman lazım. Ya donuyorsun ya Halk isyan edip öldürüyor. Biraz citiyline oyunu gibi ama hikaye seçimler güzel. Strateji tarzı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 bitirmiş olarak. 2 de siyaset de eklemişler. Onu da bitirdim ama neredeyse halkı siyasetçi asker dinci ne varsa hepsini yakasim geldiİstekleri bitmiyor
![]()
Bide hepsi benim suçummuş gibi idam ettiriyorlarSürekli birileri bir şey istiyor, onun isteğine yetişemiyoruz, ee bir yerden de soğuk bastırıyor nasıl hayatta kalacağız?![]()