İninal kullanılır mı?

KasapBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,212
İninal fiziksel değil ama internet üzeri kart açabilirmiyim. Borç vb. kesintisi varmı. Asıl kartım olan Ziraat hesabıma, ininalden havale/eft yapabilirmiyim. önerir misiniz?? İnternet üzeri satışların ücretini almak için kullanacağım.

İninal fiziksel değil ama internet üzeri kart açabilirmiyim. Borç vb. kesintisi varmı. Asıl kartım olan Ziraat hesabıma, ininalden havale/eft yapabilirmiyim. önerir misiniz?? İnternet üzeri satışların ücretini almak için kullanacağım.
papara aç direkt ininalde çok kesinti oluyor herşeyde

papara aç direkt ininalde çok kesinti oluyor herşeyde
İnternetten açabilirmiyim. Fiziksel kart istemiyorum ama yoksa uğraşmayim. Birde başka bankaya ibana eft yapmam lazım.

İnternetten açabilirmiyim. Fiziksel kart istemiyorum ama yoksa uğraşmayim. Birde başka bankaya ibana eft yapmam lazım.
ha sana çok güzel bir önerim olucak Nays aç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internetten açılıyor nays telefona uygulamasını yükle

ha sana çok güzel bir önerim olucak Nays aç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internetten açılıyor nays telefona uygulamasını yükle
Bilmediğim işlee girmek istemiyorum. İnnal biraz biliyorum

naysın birşeyini bilmenize gerek yok arayüzü çok basit ve iş bankasının yani güvenilir

yok abi para atıyon gitmiyo ya. int faturasını ödeyemiyom

Bilmediğim işlee girmek istemiyorum. İnnal biraz biliyorum
ininal kullanılacak gibi değil nays iş bankasının eğer sadece sanal kart kullanacaksanız onu kullanın yok fiziksel kart alacaksanızda papara kullanın

naysın birşeyini bilmenize gerek yok arayüzü çok basit ve iş bankasının yani güvenilir
ininal kullanılacak gibi değil nays iş bankasının eğer sadece sanal kart kullanacaksanız onu kullanın yok fiziksel kart alacaksanızda papara kullanın
yok abi para atıyon gitmiyo ya. int faturasını ödeyemiyom
teşekkürler. bir bakim ne uygundur diye ona göre.

papara arada çöküyor harcama falan yapamıyorsun, başka ibanlardan para yatırabiliyorsun ama sadece kendi hesabına para gönderebilirsin. banka kartı alabilir ya da bankanın mobil bankacılık uygulamasından sanal kart oluşturup kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,554
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri