🔥İndirim INNO 3D RTX 5070 TI VATAN WEB E ÖZEL 37 836 TL

beyaz modeli güzel de bu siyah versiyonunu kim tasarladı acaba. gördüğüm en çirkin 5070 ti normalde umursamam ama o kadar çok göze batıyor ki

Neden hocam 25 e 5070 almıştım yine innonun 1k cashbackle 36 ya bunu aldım aradaki farka uzun vadede değer bence
25K YA 5070 aldığında en ucuz 5070 ti ne kadardı hatırlıuyor musun
şimdi bu 5070 ti 36k ya almışsın hayırlı olsun iyi günlerde kullan elindeki 5070i ne kadara satarsın ?

bunu tepki veya başka bir algı için sormuyorum
inan işin kar zarar matematiğini merak ediyorum

25K YA 5070 aldığında en ucuz 5070 ti ne kadardı hatırlıuyor musun
şimdi bu 5070 ti 36k ya almışsın hayırlı olsun iyi günlerde kullan elindeki 5070i ne kadara satarsın ?

bunu tepki veya başka bir algı için sormuyorum
inan işin kar zarar matematiğini merak ediyorum
Aldığım fiyata satabilir miyim ki daha 3-4 aylık

maalesef kaçırdım. fiyat indirimsiz fiyatla aynı (41k) bu gece de düşer mi sizce?

Ben inceleme konusu açmıştım sıcaklıklar, ses, performans beklediğimden iyi. Gamingpro modelinden 1 en fazla 2 derece sıcaktır. Bu boyuta göre gayet iyi. Çok iyi fiyata inmiş bu fiyata muadili yok.

Ek olarak, inno3d kartın default PCB boyutuna sadık kalmış ileride custom sıvı soğutma yapmak için biçilmiş kaftan.

gaming gecesinden Sapphire Nitro+ 9070xt almıştım. İptal edip bunu mu alsam.
Yani Nitro+ premium bir karttır, taichi, red devil ile AMD kartları için en üst seviye modeldir. Burda yine Nvdia mı AMD mı seçimi yapman lazım. Kasanın içi gözüküyorsa ve görünüme önem veriyorsan bir de o, bir de sıcaklık diğerine takıntılı mısın? Bence o kadar önemli değil. Büyük ihtimalle Palit de %25 fan da sessiz çalışır ve sorun yaşamazsın. Yani en fazla kaç görürkğ 75 mi? O da bence tehlikeli seviye değil. Sesi takmıyorsan fanı autoya alırsın 50-70 arası gider gelir. Nitro+ 33k civarı almış olmasın? Birde 5k farkıda dişün tabi öyleyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende şans yokya uzun süre indirim bekledim düşmedi gittim 45kya galax Rtx 5070 ti aldım Hepsiburada 9 taksit faizsiz şekilde. İyice düşecek gibi fiyatlar.
Sanki bir stock yenilemesi var gibi ama emin olmadım MSI Gaming X white var yani... Vatan da birden ZOTAC marka kartların fiyatını indirdi. Hepsiburada premium indirimin de sorun yaşanmasa Infinity AMP modelini alacaktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rtx 5070 ti super 24 gb vram ile gelecek 4 k sistem için alacağımdan onu bekleyeceğim alanlara ho
Öh reis o sızıntı/dedikodu doğrulanmadı. Doğru olsa bile en az 1 yılı var. Tabi ekran kartın varsa bekle, ben bütün sistemi kurdum, 5000 serisi bekleyeceğim diye gpuyu değiştirmedim. Şimdi de istediğim model yol ortada, benim emektar 2060 😂 iyi dayanıyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,721
Üyeler
184,971
Son üye
Onur33
Geri