instagram yasal işlem?

Mr.Cody

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
keşfette dolaşırken 1 sayfanın başka bir sayfadan 3 gün önce atılmış bir postu çaldığını gördüm ve ona izafeten *** salağı yazıp sayfaya dm den gönderdim. o da bana yasal işlem başlatacağında bahsetti. Ne kadar doğrudur ve ne olabilir

keşfette dolaşırken 1 sayfanın başka bir sayfadan 3 gün önce atılmış bir postu çaldığını gördüm ve ona izafeten *** salağı yazıp sayfaya dm den gönderdim. o da bana yasal işlem başlatacağında bahsetti. Ne kadar doğrudur ve ne olabilir
Hakaret ve küfürden dava açar sana , ama sırf attığın küfür için de bu kadar uğraşacağını sanmam. Seni bu kadar tutuşturması yeterli. Son olarak tanımadığınız birine küfür etmeyin çünkü bakarsınız deli çıkar o mahkeme bu mahkeme uğraşırsınız

Takipsizlik verilir çok yüksek ihtimal. Ayrıca 18 yaş altıysanız hiçbir şey olmaz. İnsanlar dava edince direkt hapse atılıcak kafasında yaşıyor heralde. Ayrıca tecavüzcülerin, katillerin bile ceza almadığı bir ülkede küçüçük bir küfürden ceza alırsanız en büyük ironi o zaman olur. 5816 kanununa göre Atatürk'e hakaret etmek yasak ama gel gör ki anayasada böyle bir madde olmasına rağmen ceza aldıklarını görmedim. Hiç merak etme bir şey olmaz.

postun gerçek sahibine desen daha mantıklı olabilirdi "şu adam postunu çaldı" diye o ilgilenirdi,yasal işlem konusunda bilgim yok.

Bu nedenle hakkında yasal işlem başlatabilir, hakkı var.
Ancak takipsizlik kararı çıkacaktır zaten yaşın da 18'in altında sanırım.
Lakin uğraşacağını sanmıyorum. Seni burada konu açacak kadar korkutması bile yeter.

Bu nedenle hakkında yasal işlem başlatabilir, hakkı var.
Ancak takipsizlik kararı çıkacaktır zaten yaşın da 18'in altında sanırım.
Lakin uğraşacağını sanmıyorum. Seni burada konu açacak kadar korkutması bile yeter.
ilk defa karşılaştığım için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,506
Üyeler
190,755
Son üye
ykilegend
Geri