İnstagramda steam key satanlar

asdqwe1

80+
Reaksiyon skoru
71
İnstagramda birkaç sayyfa çıktı önüme steam key satıyolarmış yorumlar da baya iyi bu sistem nasıl oluyor anlamadım 100 tl ye istediğim oyunun keyini yolluyolarmış nasıl bu kadar pahalı oyunları ucuza satıyolar alsam steam hesabıma bir şey olur mu?

Ya dolandırıcı ya sahte bir oyun veriyor ya da çalıntı kredi kartı ile alınma.

İnstagramda birkaç sayyfa çıktı önüme steam key satıyolarmış yorumlar da baya iyi bu sistem nasıl oluyor anlamadım 100 tl ye istediğim oyunun keyini yolluyolarmış nasıl bu kadar pahalı oyunları ucuza satıyolar alsam steam hesabıma bir şey olur mu?
Steam key adı altında offline steam hesabı satanlar çok bu aralar eğer onlardan ise key olarak değil hesap olarak alıyorsun offline modda oynuyorsun 100 liraya istediğin oyunun keyini vereceklerini sanmıyorum

random key olmadığına emin misiniz hocam?

random key olmadığına emin misiniz hocam?
Random key de var ama 100 TL'ye istediğin oyun da diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam key adı altında offline steam hesabı satanlar çok bu aralar eğer onlardan ise key olarak değil hesap olarak alıyorsun offline modda oynuyorsun 100 liraya istediğin oyunun keyini vereceklerini sanmıyorum
onun bir zararı var mı hesap giderse falsn gibi

Listedeki istediğin oyunları içeren random keydir o genelde de o oyun yerine dandik oyun atar :D

onun bir zararı var mı hesap giderse falsn gibi
Hesap şifre veriyorlar giriyorsun hesaba offline modda oyununu oynuyorsun hesabın şifre değişirse geçmiş olsun para çöp onun dışında senin hesabına bir zararı yok zaten bu tarz hesaplar çok satışta 30 50 TL'ye bile satanlar var

Hesap onlar yabancı sitelerden alıyorlar size satıyorlar :D

Instagram da uçakta satsalar yorumları iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,796
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri