Özelliklerine göre fiyatı yüksekDüşüncelirinizi bekliyorum.
Özelliklerine göre fiyatı yüksekDüşüncelirinizi bekliyorum.
knk "AMD inteli havaya uçurur, inteli ..... "dersin" intel sesini çıkarmaz, intel gg" yok şu bu o ama" fanboy değilim"?Cidden acayip ya AMD inteli harcar ya fanboy değilim ama gözüm AMD de yani öle diyim
AMD inteli .....knk "AMD inteli havaya uçurur, inteli ..... "dersin" Intel sesini çıkarmaz, Intel gg" yok şu bu o ama" fanboy değilim"?
Öyle diyince fanboy olunuyordu dimi ya bu fanboy işlerini pek bilmiyorum sadece amd nin intelden güçlü olduğunu biliyorum ama fanboyluğu pek duymadımknk "AMD inteli havaya uçurur, inteli ..... "dersin" Intel sesini çıkarmaz, Intel gg" yok şu bu o ama" fanboy değilim"?
Ryzen 4000 daha iyi olucak gibiDüşüncelirinizi bekliyorum.
Bende öle düşünüyorumRyzen 4000 daha iyi olucak gibi
Yeni açıklamamı olursan sevinirim.Fanboy?
Neredeymiş yeni açıklaman?Yeni açıklamamı olursan sevinirim.
ucuz olsa bile amd fınboyları bir şekilde daha pahallı ve düşük olan AMD'yi önerir diye düşünüyorum yani EĞER öyle olursa.Düşüncem ; AMD ile İNTEL arasın'da bu sene rekabet olucak. İntelin piyasayı dağıtma ihtimali var (ihtimal). Bir yandan da AMD bastırıyor güzel işlemcileri ve fiyatları ile. Eğer İNTEL fiyat konusun'da adil olursa, AMD'nin içinden geçer bu bir gerçek. Pahalı olursa AMD yine İNTEL'in içinden geçer.
Aynen AMD fanboyları , İNTEL yine düşük fiyatlı olursa bile AMD önerecektir. Ama biz buradayız.ucuz olsa bile AMD fınboyları bir şekilde daha pahallı ve düşük olan AMD'yi önerir diye düşünüyorum yani EĞER öyle olursa.
Videoyu koyduğum yerdeki açıklamaNeredeymiş yeni açıklaman?