🔥İndirim Intel i5 14600KF 8.099 TL

İntel kullanan arkadaşlar i7 12700k/f veya i5 14600k/f işlemci arasında kaldım i7 de 8p 4v çekirdeği i5 te 6p 8v çekirdeği var b760 chipset ddr5 anakart aldım bu iki işlemciden hangisi daha mantıklı olur 14. nesil sorunları biraz endişelendiriyor (biliyorum sorunlar çoğunlukla yüksek watt çeken i7 ve i9 larda ama i5 tede bu sorunu yaşayanlar var) ama sizce hangisi daha mantıklı. GG de i7 12700k/f 7.8k oluyor.
İkinci el vs daha uyguna gelmeyecekse 14600kf al. 13600 kule tipi soğutucumda oyunlarda yüksek sıcaklıklara çıkıyordu internetten araştırıp undervolt yaptım performans kaybı olmadan 50 dereceleri geçmiyor. Üstelik daha da performanslı.

İkinci el vs daha uyguna gelmeyecekse 14600kf al. 13600 kule tipi soğutucumda oyunlarda yüksek sıcaklıklara çıkıyordu internetten araştırıp undervolt yaptım performans kaybı olmadan 50 dereceleri geçmiyor.
sıcaklık konusunda sıkıntım olmaz coolermaster 360mm sıvı soğutmam var

Al geç 1700 sokette fp çok güzel anakartlar

İkinci el vs daha uyguna gelmeyecekse 14600kf al. 13600 kule tipi soğutucumda oyunlarda yüksek sıcaklıklara çıkıyordu internetten araştırıp undervolt yaptım performans kaybı olmadan 50 dereceleri geçmiyor. Üstelik daha da performanslı.
ayrıca sizin şuan kullandığınız anakartı aldım nasıl bir ürün beğeniyor musunuz ? hala iade etme şansım var. ürünün eksileri ve artılarını söyleyebilirmisiniz ?

12400f kullanıyorum şu an hiç memnun değilim. Onun yerine takabilir miyim soket uyar mı?

Bu işlemciyi p core 5.5ghz'de sıkıntısız çalıştıracak en ucuz z serisi anakart ne kadardır? 2. soru phantom spirit 2 tower gibi iyi hava soğutmalarla o frekansta tutulabilir mi?

Net 900TL indirim. Bazıları şimdi ölü soket falan diyecektir. Kimse kusura bakmasın ryzen 7 5800x3D yi A320 chipset anakart ile kullanan kimse yok! Soket ömrü ne kadar uzarsa uzasın maksimumu 2 nesil sonra yeni anakart alınır.
14600KF canavar gibi işlemcidir, bios güncelleyip iyi bir soğutucuyla uzun yıllar kullanabilirsiniz.

ayrıca sizin şuan kullandığınız anakartı aldım nasıl bir ürün beğeniyor musunuz ? hala iade etme şansım var. ürünün eksileri ve artılarını söyleyebilirmisiniz ?
Memnunum bir sıkıntı çıkarmadı bana bios güncellemeleri olsun driver kurulumu vs. Biosu anlaşılır undervolt/overclock falan kolay yapılıyor. Eksi sayılır mı bilmem ama eski anakartımda anakart aynası direkt bağlıydı anakarta öyle bir yapısı olsa hoşuma giderdi :D

7600x den güçlü hocam 7600x piyasasıda berbat tabi benim tercihimde am5 olur ama değiştirmem diyen birine alınır üstüne bide kaliteli soğutucu tadından yenmez

Konu intelse herkesin klasik cümlesi "ölü sokete yatırım yapılmaz" iyide aga adamlar bi sistem alıyo 4 5 yıl dokunmuyo en fazla ram takviye yapıyo

Konu intelse herkesin klasik cümlesi "ölü sokete yatırım yapılmaz" iyide aga adamlar bi sistem alıyo 4 5 yıl dokunmuyo en fazla ram takviye yapıyo
Yapılmaz biliyorum ama bu doların artması fiyatlarda uçuşlar bizi fp olanlara itiyor normalde 1700 pin önermem lakin fp olunca okey
yalnız sıfırdanda dizilmez okey anakartlar ucuza bulunur

Geri