Çözüldü✓ İNTEL İŞEMCİLİ PC VS AMD İŞLEMCİLİ PC

Kayrae

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
789
Yayıncıların veya Profesyonel oyuncular gördüğüm kadarıyla intel kullanıyor bende merak ettim intel mi daha iyi amd mi ?

(İntel veya amdli sistem önerisine açığım ama neden intel ya da amd kullanmam gerektiğinide yazarsanız sevinirim)

Yayıncıların veya Profesyonel oyuncular gördüğüm kadarıyla intel kullanıyor bende merak ettim intel mi daha iyi amd mi ?

(İntel veya amdli sistem önerisine açığım ama neden intel ya da amd kullanmam gerektiğinide yazarsanız sevinirim)
Bütçeyi belirtirsen iyi olur

Ne yapacaksın yapacağın işe göre değişir

Para. Paraya göre her şey değişir. Ve bir de ne yapacaksın konusu var.

Evet yayıncılar falan 9900K kullanıyor çünkü 9. Nesilde ki tek alınabilir işlemci, sen de 9900K alabilirmisin ?

9900K alamayacak isen 9. Nesil intel alman mantıklı olmaz 3. Nesil Ryzen alman daha iyi olur.

INTEL tek çekirdekte AMD den daha iyi bu yüzden oyunlarda daha yüksek fps veriyor çünkü oyunlar tek çekirdek
Amd çoklu işlemlerde daha iyi render filen

ama AMD daha fiyat performans bu konuda
wtcN r9 3950x kullanıyor diye biliyorum

Para. Paraya göre her şey değişir. Ve bir de ne yapacaksın konusu var.
youtube ve oyun düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

INTEL tek çekirdekte AMD den daha iyi bu yüzden oyunlarda daha yüksek fps veriyor çünkü oyunlar tek çekirdek
Amd çoklu işlemlerde daha iyi render filen

ama AMD daha fiyat performans bu konuda
wtcN r9 3950x kullanıyor diye biliyorum
6k 6100-6200 civarı bütçem var youtube ve oyun için almak istiyorum

Ne yapacaksın yapacağın işe göre değişir
youtube ve oyun

youtube ve oyun düşünüyorum

6k 6100-6200 civarı bütçem var youtube ve oyun için almak istiyorum

youtube ve oyun
6100 TL PC için ise AMD alman lazım yoksa FPS azalır ekran kartına önem veremeyeceğinden.

pardon 6k ama 6100-6200 fln olabilir
6k ya amd sistem daha iyi olur ama tüm yayıncılar neredeyse intel kullanıyor çünkü çoğunda 9900k var o iyi sadece 9.nesilde çünkü mesela unlost 5ghz de kullanıyor 9900k yı wtcn da da 3950x var o da 10900k dan DAHA İYİ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri