Neler Yeni

internet 3 sn de 1 gidiyor

Faruk009

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Faruk cerit
modemin modeli tp-link TD864W bu modemi dağıtıcı olarak kullanıyorum chrome da bir şey olmuyor fakat cs go vb. oyunlar oynarken 3 sn de 1 gidip duruyor
NOT:kablo bağlantısında 1 tane ek var
internetim netspeed
sorun nedir?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Neredeyse herkesin kablosunun bağlantısında ek var. Ben dahil.

Hız değerleri nedir?

LastXeon

80+ Bronze
modemin modeli tp-link TD864W bu modemi dağıtıcı olarak kullanıyorum chrome da bir şey olmuyor fakat cs go vb. oyunlar oynarken 3 sn de 1 gidip duruyor
NOT:kablo bağlantısında 1 tane ek var
internetim netspeed
sorun nedir?
sadece cs go da mı oluyor ? farklı bir oyunda test edermisiniz?

Faruk009

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Faruk cerit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LastXeon

80+ Bronze
şimdi pcdemi sorun yoksa kablodamı öğrenmek için modemin internetine wi-fi aracığıyla bağlan (telefon ile) ve sonra online mobil oyun gir bak dene

LastXeon

80+ Bronze
telefonda oyun oynayıp oynamamam fark etmiyo her türlü gidiyo
o zaman internet sağlayıcın ile iletişime geç başka çözüm yok modem bozuk olsa bile onlar ordan bakabiliyor

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Akyel
Servis sağlayıcıyı aradığında hemen modemde sorun vardır diyeceklerdir. Onun için sana önerim önce modem yazılımının son versiyonunu yükle. TP-LINK web sitesinden bulabilirsiniz güncel yazılımı. Modemin altındaki versiyon numarasına dikkat et, doğru yazılımı yükle. Sonra TP-LINK web sitesinde Canlı Destek diye bir bölüm var. Oradan sorununu anlat yardım iste. Bazen yoğunluktan geç cevap verebilirler ama yardımcı oluyorlar. Yani modem konusunu hallet, ondan sonra servis sağlayıcıyı ara. Zaman kazanırsın. Hem belki modem ayarlarında sorun olabilir. Aklıma gelenler bunlar, umarım çözersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,755
Üyeler
165,583
Son üye
Metanoia
Top Bottom