İnternet altyapım yok ne yapabilirim?

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
337
Daha geçen haftaya kadar evde başka abonelik vardı. Onu kapattıktan sonra yeni abonelik açmak için başvurmak istediğimde adreste altyapı yok dedi bütün ISS'ler . Sorun boş port olmaması mı acaba binada herkes kullanıyor aslında ama yeni taşınan biriside biriside bizimle aynı problemi yaşıyor. TürkTelekom bana ön başvuruda bulunursam altyapıya bakabileceklerini söylediler. Sözleşme falan imzalamanıza gerek yok sadece kimlik doğrulamanız yeterli, sözleşmeyi altyapı işlemleri tamamlandıktan sonra eğer kurulumu bizden yapmak isterseniz o zaman ıslak imza ile onaylamanız gerekicek dediler. Ama az önce ki lik doğrulaması yaptım son aşamada aşağıdaki sözleşme geldi bunu onaylarsam abonelik yapmış mı olurum yoksa gerçekten dedikleri gibi asıl abonelik kurulum zamanında mı oluyor. Kurulum yaptırmazsanız hiçbirşey ödemenize gerek yok dediler. Ben aslında Türknetten internet almak istediğimi söylediğimde altyapınıza bakılması için ön başvuruda bulunup altyapı geldikten sonra başka firmadan alabilirsiniz. Bu durumda bize bişey ödemezsiniz dediler. Şimdi ne yapayım bunu onaylayım mı yapmazsam altyapıya bakılmayacak sanırım
1000101125.webp

Son düzenleme:
Daha geçen haftaya kadar evde başka abonelik vardı. Onu kapattıktan sonra yeni abonelik açmak için başvurmak istediğimde adreste altyapı yok dedi bütün ISS'ler . Sorun boş port olmaması mı acaba binada herkes kullanıyor aslında ama yeni taşınan biriside biriside bizimle aynı problemi yaşıyor. TürkTelekom bana ön başvuruda bulunursam altyapıya bakabileceklerini söylediler. Sözleşme falan imzalamanıza gerek yok sadece kimlik doğrulamanız yeterli, sözleşmemiz altyapı işlemleri tamamlandıktan sonra eğer kurulumu bizden yapmak isterseniz o zaman ıslak imza ile onaylamanız gerekicek dediler. Ama az önce ki lik doğrulaması yaptım son aşamada aşağıdaki sözleşme geldi bunu onaylarsam abonelik yapmış mı olurum yoksa gerçekten dedikleri gibi asıl abonelik kurulum zamanında mı oluyor. Kurulum yaptırmazsanız hiçbirşey ödemenize gerek yok dediler. Ben aslında Türknetten internet almak istediğimi söylediğimde altyapınıza bakılması için ön başvuruda bulunup altyapı geldikten sonra başka firmadan alabilirsiniz. Bu durumda bize bişey ödemezsiniz dediler. Şimdi ne yapayım bunu onaylayım mı yapmazsam altyapıya bakılmayacak sanırım
Alıntıyı görüntüle
Niye kapattırdın ki hattı başka operatöre taşısan hem masraf ödemezdin hem böyle şeylerle uğraşmazdın. Port yoksa o iş sıkıntılı biri aboneliği iptal edene kadar bekletiyorlar genelde.

Niye kapattırdın ki hattı başka operatöre taşısan hem masraf ödemezdin hem böyle şeylerle uğraşmazdın. Port yoksa o iş sıkıntılı biri aboneliği iptal edene kadar bekletiyorlar genelde.
Abonelik benim üzerime değildi hocam o kısım biraz karışık yapabileceğim bir şey yoktu sahibi kapattı. Konuşmuyorum kendisiyle ama dediğini yapmak isterdim.

Abonelik benim üzerime değildi hocam o kısım biraz karışık yapabileceğim bir şey yoktu sahibi kapattı. Konuşmuyorum kendisiyle ama dediğini yapmak isterdim.
ara ara altyapı sorgulayın boş port güncellenir yakında

Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gidin mümkünse aynı sorunu yaşayanlarla beraber de gidebilirsiniz daha etkili olur.

ara ara altyapı sorgulayın boş port güncellenir yakında
Bende öyle düşünüyordum ama Türk Telekom bana internet için ön başvuruda bulunalım ekip hemen gelir sorunu çözer başvurduğunuz için öncelikli olursunuz dedi sadece ki lik doğrulaması yapın dediler ancak en sonun da sözleşme çıktı şüphelendim açıkçası bunu onaylarsam dedikleri gibi bi sıkıntı çıkmaz mı yoksa bana fatura falan çıkar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom ilçe müdürlüğüne gidin mümkünse aynı sorunu yaşayanlarla beraber de gidebilirsiniz daha etkili olur.
Tek giderim mumtelen hocam. Birde daireye fiberi nasıl çektirebiliriz binaya geliyor galiba ama dairelere bakır geldipi için VDSL kullanıyoruz

Bende öyle düşünüyordum ama Türk Telekom bana internet için ön başvuruda bulunalım ekip hemen gelir sorunu çözer başvurduğunuz için öncelikli olursunuz dedi sadece ki lik doğrulaması yapın dediler ancak en sonun da sözleşme çıktı şüphelendim açıkçası bunu onaylarsam dedikleri gibi bi sıkıntı çıkmaz mı yoksa bana fatura falan çıkar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek giderim mumtelen hocam. Birde daireye fiberi nasıl çektirebiliriz binaya geliyor galiba ama dairelere bakır geldipi için VDSL kullanıyoruz
Binaya gelse fiber kullanırsınız VDSL de mahalleye fiber gelir binaya gelmez.

Binaya gelse fiber kullanırsınız VDSL de mahalleye fiber gelir binaya gelmez.
Peki binaya nasıl çektiririz fiberi hocam.
Birde tekrar aradım şimdi TT yi o sözleşmeyi onaylamanız size bi fatura çıkarmaz sadece altyapının kontrol edilmesi için ön başvurunuzu alır internet kurulumunuz yapılamdığı sürece fatura çıkarılmaz dedi güveneyim mi? Çünkü mumtelen onayladığımda çözerler diye düşünüyorum. Port sıkıntısı varsa nasıl çözülecek bu kapasite mi büyüttürmek lazım

Peki binaya nasıl çektiririz fiberi hocam.
Birde tekrar aradım şimdi TT yi o sözleşmeyi onaylamanız size bi fatura çıkarmaz sadece altyapının kontrol edilmesi için ön başvurunuzu alır internet kurulumunuz yapılamdığı sürece fatura çıkarılmaz dedi güveneyim mi? Çünkü mumtelen onayladığımda çözerler diye düşünüyorum. Port sıkıntısı varsa nasıl çözülecek bu kapasite mi büyüttürmek lazım
Güvenebilirsin hizmet vermeden para alamazlar.

Altyapı yeterli olan başka bir yere taşının. Tek çözüm bu.

Altyapı yeterli olan başka bir yere taşının. Tek çözüm bu.
Hocam zaten altyapı var daha geçen haftaya kadar kullanıyorduk kapatınca daha alamıyoruz herhalde boş port yok fiber başvurusunda bulundum türktelekoma çekicez dediler ama çekerler mi? Taşınmak oyuncak değil sonuçta ki bizim için bi kaç yıl mümkün değil bu şartlarda

Hocam zaten altyapı var daha geçen haftaya kadar kullanıyorduk kapatınca daha alamıyoruz herhalde boş port yok fiber başvurusunda bulundum türktelekoma çekicez dediler ama çekerler mi? Taşınmak oyuncak değil sonuçta ki bizim için bi kaç yıl mümkün değil bu şartlarda
O zaman kapasite artırılana kadar veya çözüm bulunana kadar Mobil ile idare edeceksiniz. Ücretli ekstra paketler satın alabilirsiniz. Sonradan iptal ettirilebiliyor.

Geri