SencerSof
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 337
Daha geçen haftaya kadar evde başka abonelik vardı. Onu kapattıktan sonra yeni abonelik açmak için başvurmak istediğimde adreste altyapı yok dedi bütün ISS'ler . Sorun boş port olmaması mı acaba binada herkes kullanıyor aslında ama yeni taşınan biriside biriside bizimle aynı problemi yaşıyor. TürkTelekom bana ön başvuruda bulunursam altyapıya bakabileceklerini söylediler. Sözleşme falan imzalamanıza gerek yok sadece kimlik doğrulamanız yeterli, sözleşmeyi altyapı işlemleri tamamlandıktan sonra eğer kurulumu bizden yapmak isterseniz o zaman ıslak imza ile onaylamanız gerekicek dediler. Ama az önce ki lik doğrulaması yaptım son aşamada aşağıdaki sözleşme geldi bunu onaylarsam abonelik yapmış mı olurum yoksa gerçekten dedikleri gibi asıl abonelik kurulum zamanında mı oluyor. Kurulum yaptırmazsanız hiçbirşey ödemenize gerek yok dediler. Ben aslında Türknetten internet almak istediğimi söylediğimde altyapınıza bakılması için ön başvuruda bulunup altyapı geldikten sonra başka firmadan alabilirsiniz. Bu durumda bize bişey ödemezsiniz dediler. Şimdi ne yapayım bunu onaylayım mı yapmazsam altyapıya bakılmayacak sanırım
Son düzenleme: