Merhaba arkadaşlar, uzun zamandan beri ev internetimde sıkıntı yaşıyorum ne yaptıysam çare bulamadım, çok sık bağlantı kopmaları oluyor ve 35 mb.bir tarife ( netspeed ) de olmama rağmen şu ana kadar 25 mb.üzerine henüz göremedim, apartman kutunda sorun var dediler tamirci getirdim ne kadar doğru söylediler emin değilim ama düzeltip evin dışından yeni bir hat çektirdim, ss leri değiştirdim ( türknet, türk telekom ve şu an netspeed ) ama sorunumu düzelttiremedim. Telekom Bölge Müdürlüğü'ne gidip derdimi anlattım ama onlarda fiber sürecinde olduğu için bir müdahale edemeyiz diyerek başlarından savdılar. Teknik ekip çağırdım kaç defa, özellikle geldiklerinde derdimi bizzat anlatmak için bana haber vermelerini istememe rağmen haber etmeden apartman kutun sıkıntılı diyerek gitmişlerdi. Şu anki durum ; bildiğim kadarıyla apartman kutumdan ana hatta aynı değerler gidip gelmediğinden çakışma yapıp sürekli bağlantıyı kopartıyor. Allah aşkına bir yol gösterecek arkadaşlar olursa çok sevinirim. Bu arada fiber 2023 Kasım ayında apartman kutusu ve kapıya hat çekilmesine kadar geldi ama onlarda yoğunluktan dolayı hala hattı açmadılar oraya da başvurdum en azından bu sorundan kökünden kurtulayım dedim ama sorun devam ediyor.
Son düzenleme: