Neler Yeni

İnternet deneyiminizi, şikayetlerinizi paylaşın!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aşağıdaki konuya kısa bir şekilde (çok da kısa olmasın) incelemenizi paylaşabilirsiniz.
Amaç İSS önerisi isteyenlere yardımcı olmak.
Eğer uzun bir incelemeniz varsa yine aşağıdaki konuya link bırakın. Listeyi sürekli güncelleyeceğim.

Şimdiden katkılarınız için teşekkürler. Mevcutta 9 kayıt var şu an.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
AtlantisNet kullanıyorum ve çok memnunum. Adını ilk defa duymanız normal. Çünkü sadece (bildiğim kadarıyla) İstanbul/Esenyurt'ta hizmet veriyorlar. Esenyurt'ta oturan herkesin bu interneti kullanması gerektiğini düşünüyorum.
Ki kullanıyor da denebilir. Dershane'den eve gelirken çok fazla kez AtlantisNet araçlarına denk geliyorum.
Ben 1000 MBPS paketini kullanıyorum ve 240TL idi ücreti. Bu hıza göre bedava neredeyse. Şimdi paketlerini güncellediler artık 300 TL. Yine de bu fiyata en iyisi diyebilirim.
Binamda Türk Telekom ve Süper Online kutusu olmasına rağmen Atlantis'i tercih ettim.

Tek eksi yanı verdikleri modem. Pek kaliteli olduğu söylenemez. Tel üzerinden modem iyiyse 867 MBPS (?) 'ye kadar hız alınabilir. (Telefonunda desteklemesi lazım)
Modemden kaynaklı olarak telefondan 600 MBPS alabiliyorum.
downloadfile.png
downloadfile-1.png

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
AtlantisNet kullanıyorum ve çok memnunum. Adını ilk defa duymanız normal. Çünkü sadece (bildiğim kadarıyla) İstanbul/Esenyurt'ta hizmet veriyorlar. Esenyurt'ta oturan herkesin bu interneti kullanması gerektiğini düşünüyorum.
Ki kullanıyor da denebilir. Dershane'den eve gelirken çok fazla kez AtlantisNet araçlarına denk geliyorum.
Ben 1000 MBPS paketini kullanıyorum ve 240TL idi ücreti. Bu hıza göre bedava neredeyse. Şimdi paketlerini güncellediler artık 300 TL. Yine de bu fiyata en iyisi diyebilirim.
Binamda Türk Telekom ve Süper Online kutusu olmasına rağmen Atlantis'i tercih ettim.

Tek eksi yanı verdikleri modem. Pek kaliteli olduğu söylenemez. Tel üzerinden modem iyiyse 867 MBPS (?) 'ye kadar hız alınabilir. (Telefonunda desteklemesi lazım)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Esenyurttayım bende bu fiyata bu interneti veriyolarsa geçilir

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Esenyurttayım bende bu fiyata bu interneti veriyolarsa geçilir
Aktif kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Neredeyse 1 ay 10-15 gün olmuştur.
İlk günler bir kesinti yaşadım. Daha sonrasında çözdüklerini söylediler. O gündür kesinti olmuyor.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Ha bu meydandaki yermiş 1000 e 1000 veriyomuş banada 300TL'ye kullanılır

NightWish2434

80+ Silver
Aşağıdaki konuya kısa bir şekilde (çok da kısa olmasın) incelemenizi paylaşabilirsiniz.
Amaç İSS önerisi isteyenlere yardımcı olmak.
Eğer uzun bir incelemeniz varsa yine aşağıdaki konuya link bırakın. Listeyi sürekli güncelleyeceğim.

Şimdiden katkılarınız için teşekkürler. Mevcutta 9 kayıt var şu an.

Turkcell. Can yakan parası var ama parayı veren düdüğü çalıyor. Sıkıntısız wifi 6 teknolojisini ve fiberi evimize geçirdik. Aylardır kullanıyoruz sıkıntı yok.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sanırım ilk defa upload Download'dan iyi internet gördüm

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sanırım ilk defa upload Download'dan iyi internet gördüm
O ekran görüntüsü bana ait değil bu arada. Bende bilgisayar olmadığı için 1000 Mbps Hızı tam alamıyorum. Yine AtlantisNet kullanan bir arkadaştan aldım.
Bende bu var. (Telefondan hız testi yaptım)
IMG_20221226_173653.jpg

IMG_20221125_161543.jpg

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Furkan
türktelekom kullanıyorum memnunum şuan yüksek dow ihtiyacım yok diye 24 aldım 100 lüğü 235 mi ne dediler ilerde geçerim diye şimdilik 24 e tahhüt verdim 2 3 gün önce memnunum baya sorun olduğu zaman geliyolar veya uzaktan hızlı çözüyolar 6 yıldır kullanıyorum. şuan için şükür iyi. başka alt yapı gelirse türktelekom alt yapısını kullanmayan kendi alt yapılı interneti olan ozaman denerim ama türktelekom alt yapısını kullanan şirketlerde sürekli bir sorun oluyor veya sorunlar çok geç çözüyor. nedeni ise türktelekom teknik servisi kullanıyolar onlarda önce kendi müşterilerine baktığı için normal olarak uzun sürüyor :D pahalı ama memnunum bide bu devirde tahhütlü internet en iyisi.

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Hocam ben de esenyurttayım 16mbps Türktelekom kullanıyorum aylık
130 lira sizce iptal edip geçmeli miyim bıktım bu Türktelekomdan altyapımız falan olması lazım mı AtlantisNet için

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam ben de esenyurttayım 16mbps Türktelekom kullanıyorum aylık
130 lira sizce iptal edip geçmeli miyim bıktım bu Türktelekomdan altyapımız falan olması lazım mı AtlantisNet için
Sorgulayın hocam.

Eğer 100 MBPS fiber ya da 1000 MBPS varsa geçin. VDSL hizmetini deneyimlemedim.

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
sorgula/&ved=2ahUKEwjkk5_Vv6n8AhVyS_EDHWUbCZsQjBB6BAgOEAM&usg=AOvVaw0DAVanEGLbev_1oq3abbRb[/URL]

Eğer 100 MBPS fiber ya da 1000 MBPS varsa geçin. VDSL hizmetini deneyimlemedim.
Yokmuş hocam peki oraya gitsem sorsam yardımcı olurlar mı ya da önerebileceğiniz başka bir operatör var mı?

Ekler

• Screenshot_20230102-212052_Chrome.jpg
    Screenshot_20230102-212052_Chrome.jpg
    114.5 KB · Hit: 21
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,829
Üyeler
163,220
Son üye