Neler Yeni

İnternet firmasını değiştirmeli'miyim ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Şuan Millenicom 35 MBPS paketini kullanıyorum ödemiş olduğum fiyat 109.90₺ ve fiyatta bir değişiklik olmayacağını söylediler ama aklımda GıbırNet var 100 MBPS internet paketini 110₺ fiyata veriyorlar ve fiyatlarımız Haziran ayına kadar geçerli dediler sizce firmayı değiştirmeli miyim ?

( Altyapı TT firmasına ait )

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Bence geç 100 mpbs miss

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Şuan Millenicom 35 MBPS paketini kullanıyorum ödemiş olduğum fiyat 109.90₺ ve fiyatta bir değişiklik olmayacağını söylediler ama aklımda GıbırNet var 100 MBPS internet paketini 110₺ fiyata veriyorlar ve fiyatlarımız Haziran ayına kadar geçerli dediler sizce firmayı değiştirmeli miyim ?

Kesinlike Netspeed öneriyorum 1 haftadır kullanıyorum doğuda oturduğum için istanbul valorant sunucusu sabit 23Ms veriyor batıdaki aradaşlarımda netspeed kullanıyor 10 ms civarlarda oynuyor Aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1Dk içinde cevap veriyor

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlike Netspeed öneriyorum 1 haftadır kullanıyorum doğuda oturduğum için istanbul valorant sunucusu sabit 23Ms veriyor batıdaki aradaşlarımda netspeed kullanıyor 10 ms civarlarda oynuyor Aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1Dk içinde cevap veriyor
Ben maksimum 120₺ civarına bakıyorum paket olarak GıbırNet benim için en uygunu galiba şuan tavsiye için teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815

Gıbırnet yerine comnet e geçmeni öneririm

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Gıbırnet yerine comnet e geçmeni öneririm

kesinlikle millenicomda kalın ama taahhütsüzseniz isterseniz müşteri hizmetlerini arayın konuşun sizlerle konuşup muhtemel olarak 10-20 tl farka 100 mbps ye çıkarırlar beni aradıalr ben istemediğimi ilettim kendilerine aynısını yapabilirsin

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

kesinlikle millenicomda kalın ama taahhütsüzseniz isterseniz müşteri hizmetlerini arayın konuşun sizlerle konuşup muhtemel olarak 10-20 TL farka 100 mbps ye çıkarırlar beni aradıalr ben istemediğimi ilettim kendilerine aynısını yapabilirsin
Aslında bir şikayetim yok sadece oyun indirirken çok zaman kaybı oluyor sırf onun için paket değiştirmek istiyorum bu arada taahhüt diye bir şey yokmuş geçen sorduğumda kalktı o uygulama falan dediler

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Aslında bir şikayetim yok sadece oyun indirirken çok zaman kaybı oluyor sırf onun için paket değiştirmek istiyorum bu arada taahhüt diye bir şey yokmuş geçen sorduğumda kalktı o uygulama falan dediler
şuan sizin taahhütünüz bulunuyor mu peki ?

sezaresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sezar Esen
Instagram
sezaresen
Twitter
sezaresen
Facebook
sezaresen

Yapacağınız en büyük yanlış Gıbırnet'e geçmek olur. Millenicom'da kalmanız çok daha iyi. Çok ararsınız Millenicom'u tecrübeyle sabit...

COMMANDERR

80+ Bronze

100 MB yi destekliyormu altyapın?
Bende millenicom kullanıcısıyım alt yapı TT , satın aldığını vermiyor genelde

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
100 MB yi destekliyormu altyapın?
Bende millenicom kullanıcısıyım alt yapı TT , satın aldığını vermiyor genelde
Altyapı destekliyor daha önce kullandım zaten örnek olarak önceden Türknet kullanıyordum 6 senedir hiç hız kaybı yaşamadan 85mbps geliyordu eve
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapacağınız en büyük yanlış Gıbırnet'e geçmek olur. Millenicom'da kalmanız çok daha iyi. Çok ararsınız Millenicom'u tecrübeyle sabit...
Yeni başvuru fiyatları artmış 100 mbps paketi 190₺ üzerinden satıyorlar artık şuan kullanmış olduğum 35 mbps paketi 160₺ fiyattan satıyorlar ben hala 109₺ ödüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapı TT olduğu için sorun olduğunda onlar gelip bakıyorlar o yüzden firmalara ben pek kızamıyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,735
Üyeler
166,825
Son üye
Melih654
Top Bottom