sezaresen
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 48
- İsim
- Sezar Esen
- sezaresen
- sezaresen
- sezaresen
Millenicom zam yapınca bende Gıbırnet'e geçtim ama bin pişman oldum sürekli internetim kopuyordu ve bağlantı kesiliyordu. Akşam saat 22'den sonra müşteri hizmetleri yok. Gece 1'de bağlantı gidiyordu mesela ulaşacak hiç bir yol kalmıyordu. (Bu arada altyapımda bir sorun yok 2 yıldır Millenicom kullanıyordum bir defa bile bağlantım kopmadı.) Deneyimsiz bir kaç kişi var müşteri temsilcisi olarak ve bir çok siteye de erişim engeli koyuyorlar bunlardan biri de şikayetvar.com. Gıbırnet ile aldığım ping 34 ve üzeriydi hep. Artı olarak wifi ile mobil alışveriş uygulamaların çoğu da çalışmıyordu. İptal etmek istediğinizde e-devlet üzerinden yapamıyorsunuz onlara ulaşamadığınız içinde işiniz şansa kalıyor. Ben zar zor bugün iptal ettirebildim hemen Türk Telekom'a geçtim. Şu anda aldığım ping 9. Gerisini artık siz hesap edin. İyi araştırın ona göre karar yine sizin.Altyapı destekliyor daha önce kullandım zaten örnek olarak önceden Türknet kullanıyordum 6 senedir hiç hız kaybı yaşamadan 85mbps geliyordu eve
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni başvuru fiyatları artmış 100 mbps paketi 190₺ üzerinden satıyorlar artık şuan kullanmış olduğum 35 mbps paketi 160₺ fiyattan satıyorlar ben hala 109₺ ödüyorum