Neler Yeni

İnternet firmasını değiştirmeli'miyim ?

sezaresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sezar Esen
Instagram
sezaresen
Twitter
sezaresen
Facebook
sezaresen
Altyapı destekliyor daha önce kullandım zaten örnek olarak önceden Türknet kullanıyordum 6 senedir hiç hız kaybı yaşamadan 85mbps geliyordu eve
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni başvuru fiyatları artmış 100 mbps paketi 190₺ üzerinden satıyorlar artık şuan kullanmış olduğum 35 mbps paketi 160₺ fiyattan satıyorlar ben hala 109₺ ödüyorum
Millenicom zam yapınca bende Gıbırnet'e geçtim ama bin pişman oldum sürekli internetim kopuyordu ve bağlantı kesiliyordu. Akşam saat 22'den sonra müşteri hizmetleri yok. Gece 1'de bağlantı gidiyordu mesela ulaşacak hiç bir yol kalmıyordu. (Bu arada altyapımda bir sorun yok 2 yıldır Millenicom kullanıyordum bir defa bile bağlantım kopmadı.) Deneyimsiz bir kaç kişi var müşteri temsilcisi olarak ve bir çok siteye de erişim engeli koyuyorlar bunlardan biri de şikayetvar.com. Gıbırnet ile aldığım ping 34 ve üzeriydi hep. Artı olarak wifi ile mobil alışveriş uygulamaların çoğu da çalışmıyordu. İptal etmek istediğinizde e-devlet üzerinden yapamıyorsunuz onlara ulaşamadığınız içinde işiniz şansa kalıyor. Ben zar zor bugün iptal ettirebildim hemen Türk Telekom'a geçtim. Şu anda aldığım ping 9. Gerisini artık siz hesap edin. İyi araştırın ona göre karar yine sizin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815

kesinlikle millenicomda kalın ama taahhütsüzseniz isterseniz müşteri hizmetlerini arayın konuşun sizlerle konuşup muhtemel olarak 10-20 TL farka 100 mbps ye çıkarırlar beni aradıalr ben istemediğimi ilettim kendilerine aynısını yapabilirsin
Kaç bin kişi kullanıyor bu firmayı 1 kişi sorun yaşadı diye herkes yaşayacak diye bir şey yok ona bakarsan alırken bende çok istemeyrek aldım ama beni çok şaşırttı şuan çok memnunum 110tl ye 100mbps zam falan da yok miss gibi

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Millenicom zam yapınca bende Gıbırnet'e geçtim ama bin pişman oldum sürekli internetim kopuyordu ve bağlantı kesiliyordu. Akşam saat 22'den sonra müşteri hizmetleri yok. Gece 1'de bağlantı gidiyordu mesela ulaşacak hiç bir yol kalmıyordu. (Bu arada altyapımda bir sorun yok 2 yıldır Millenicom kullanıyordum bir defa bile bağlantım kopmadı.) Deneyimsiz bir kaç kişi var müşteri temsilcisi olarak ve bir çok siteye de erişim engeli koyuyorlar bunlardan biri de şikayetvar.com. Gıbırnet ile aldığım ping 34 ve üzeriydi hep. Artı olarak wifi ile mobil alışveriş uygulamaların çoğu da çalışmıyordu. İptal etmek istediğinizde e-devlet üzerinden yapamıyorsunuz onlara ulaşamadığınız içinde işiniz şansa kalıyor. Ben zar zor bugün iptal ettirebildim hemen Türk Telekom'a geçtim. Şu anda aldığım ping 9. Gerisini artık siz hesap edin. İyi araştırın ona göre karar yine sizin.
Gözümü biraz korkuttunuz şuan aşırı derecede kararsız duruma düştüm bakalım Millenicom ile görüşmeyi deneyim eğer 10-20₺ fark ile hız artarsa gayet iyi olur artmazsa da problem değil

sezaresen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Sezar Esen
Instagram
sezaresen
Twitter
sezaresen
Facebook
sezaresen
Gözümü biraz korkuttunuz şuan aşırı derecede kararsız duruma düştüm bakalım Millenicom ile görüşmeyi deneyim eğer 10-20₺ fark ile hız artarsa gayet iyi olur artmazsa da problem değil
Yani biri bana bu şekilde tavsiyede bulunsaydı açıkçası inanmazdım ama yazdıklarımın hepsi başıma gelenler. Düşünün yani 110 TL olan hizmetten 259 TL hizmete geçtim ve çok mutluyum. Artı olarak 6 ay içinde iptal ettiğinizde 120 TL bağlantı bedelini de yansıtıyorlar. Bugünlerde de yeni bir şey daha çıkardılar yeni bağlantılarda aylık 50 TL den 6 aylık bir süreyle bağlantı bedeli yansıtacaklarını söylediler. İyi araştırın, ucuz etin yahnisi olmazmış derlerdi ya ben onu yaşadım resmen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,115
Üyeler
167,427
Son üye
SametBaskurt
Top Bottom