Fiber kullanan birinin internet hızı ne olmalı? Mesela 1000 gereksiz mi? Veya 50 olsa çok mu zayıf en ucuzu oymuş sanırım. Kısacası hangi hız almam gerektiği konusunda bilgim olsun istiyorum o yüzden yorumlarınızı merak ediyorum.
100 den 1000e geçtim bu rahatlık dünyada yok 50gb lık oyun oluyor indire basıyor yarım saat olmadan oyun inmiş veya googleda gezinirken her şey çok hızlı aşırı iyi aşırııuFiber kullanan birinin internet hızı ne olmalı? Mesela 1000 gereksiz mi? Veya 50 olsa çok mu zayıf en ucuzu oymuş sanırım. Kısacası hangi hız almam gerektiği konusunda bilgim olsun istiyorum o yüzden yorumlarınızı merak ediyorum.
Türk Telekom fiberi var başka hiçbir altyapı yok bölgede, VDSL falan da yok. Bunun da fiyatları pahalı biraz yani mecbursak bir şekilde verilir ama yüksek hız para tuzağı ise de boşa vermeyelim uygun hızı alalım diye düşündüm.ne yapacağına ve bütçeye bağlı, yüksek gb oyun yüklüyorsan, yayın yapıyorsan, yüksek download ve upload çok işine yarar, fiber dediğin 1000mbps'dir, her şey çok kolay hızlıca iner videoalrda takılma olmaz 4k videoları bile kesintisiz izlersin tv üzeridnen film youtube izliyorsan işine gelir görüntü bozulmadan kolayca izlersin ama genel olarak fiyatalrı yüksektir türknet altyapın varsa fibere geçebilirsin en ygun fiyatlı fiber o çünkü, fiber yoksa eğer bütçene ve dediğim gibi beklentine göre ilerlemen lazım dediğim tarzda şeyler yapıyorsan fiberinde yoksa 100mbps işini görür fiyatı fazlaysa 50de idare eder beklentiyle alakalı biraz olay. Ben 100mbps kulanıyordum yüksek gb oyn yüklemeleri hariç bir sorun yaratmıyordu bana, ama altyapımda sorun oluştu ve şuanda 50 veriyorlar bana videolarda sorun yok oyun yüklerken de gece pc'yi açık bırakıyorum yükleme yapsın diye gün içerisinde bir şey indirmek sıkıntı oluyor uzun sürdüğü için.
Ben en son 4 günde indirdim bir oyunu ama o internetle de çok alakalı değil bence oyunla alakalı.100 den 1000e geçtim bu rahatlık dünyada yok 50gb lık oyun oluyor indire basıyor yarım saat olmadan oyun inmiş veya googleda gezinirken her şey çok hızlı aşırı iyi aşırııu
Oyunla ne alakası var kardesim her şey indirmeyle alakalı indirme hızınla ben türk telekomda 100mbps hıza 650 tl vereceme 10 kat daha hızlı şnternete geçip 1000tl vermeyi tercih ettim o açıdan bak bideTürk Telekom fiberi var başka hiçbir altyapı yok bölgede, VDSL falan da yok. Bunun da fiyatları pahalı biraz yani mecbursak bir şekilde verilir ama yüksek hız para tuzağı ise de boşa vermeyelim uygun hızı alalım diye düşündüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben en son 4 günde indirdim bir oyunu ama o internetle de çok alakalı değil bence oyunla alakalı.
turknet eğer ki turktelekom altyapısı ile fiber sağlıyorsa turknet'e geçilir internet sitesinden fiber sorgusu yapabilirsiniz, eğer yoksa hiç bulaşmayın bence türktelekomun fiyatları çok yüksek çünkü, uygun fiyatlı 100-200mbps bir şey alsanız sorun yaşamazsınız fiyatta faiş olmaz, Dediğim gibi kablo net'in tv+interent kampanyası bana uygun fiyatlı geldi altyapısıda varmış o nedenle ona geçmeyi planlıyorum, bu arada kablonet'in yani turkatkablo'nun çok fazla fake sitesi var bakacaksanızda doğrusiteden bakmanız gerek turksatkablo.com.tr olan gerçek sayfası bende vikipedia üzerinden doğru siteyi buldumTürk Telekom fiberi var başka hiçbir altyapı yok bölgede, VDSL falan da yok. Bunun da fiyatları pahalı biraz yani mecbursak bir şekilde verilir ama yüksek hız para tuzağı ise de boşa vermeyelim uygun hızı alalım diye düşündüm.
Sağlıyor ama 100Mbps 700TL diyor pahalı bence Türk Telekom daha iyidir taahhüt var zam gelmez en azından. Ama yine de pahalı…turknet eğer ki turktelekom altyapısı ile fiber sağlıyorsa turknet'e geçilir internet sitesinden fiber sorgusu yapabilirsiniz, eğer yoksa hiç bulaşmayın bence türktelekomun fiyatları çok yüksek çünkü, uygun fiyatlı 100-200mbps bir şey alsanız sorun yaşamazsınız fiyatta faiş olmaz, Dediğim gibi kablo net'in tv+interent kampanyası bana uygun fiyatlı geldi altyapısıda varmış o nedenle ona geçmeyi planlıyorum, bu arada kablonet'in yani turkatkablo'nun çok fazla fake sitesi var bakacaksanızda doğrusiteden bakmanız gerek turksatkablo.com.tr olan gerçek sayfası bende vikipedia üzerinden doğru siteyi buldumsizde bakın çevrenizde mantıklı olup altyapısı olan neler var fiyatlar nedir kıyaslayın
1000 mb gigafiber her insan evladının ömründe bir defa deneyimlemesi gereken bir şey, gigafiber internet bir lüks değil ihtiyaçtır. 50 mb vdsl oluyor zaten fiber değil, ortalama fiber 250-500 mb hızlar verir. Altyapın destekliyorsa her türlü fiber alınır.Fiber kullanan birinin internet hızı ne olmalı? Mesela 1000 gereksiz mi? Veya 50 olsa çok mu zayıf en ucuzu oymuş sanırım. Kısacası hangi hız almam gerektiği konusunda bilgim olsun istiyorum o yüzden yorumlarınızı merak ediyorum.
Valla Türk Telekom bana 50-100-200-500-1000 diye seçenek var dedi fiber için, zaten başka altyapı da yok.1000 mb gigafiber her insan evladının ömründe bir defa deneyimlemesi gereken bir şey, gigafiber internet bir lüks değil ihtiyaçtır. 50 mb vdsl oluyor zaten fiber değil, ortalama fiber 250-500 mb hızlar verir. Altyapın destekliyorsa her türlü fiber alınır.
Bütçeni zorlamayacaksa 1000 mb gigafiber alın düşünmeden. Ama altyapı gerçekten gigafiber destekliyor mu emin olun, çalışanlar genelde iş bilmez olur.Valla Türk Telekom bana 50-100-200-500-1000 diye seçenek var dedi fiber için, zaten başka altyapı da yok.
Gigafiber değil normal fiber var Türk Telekomun çektiği.Bütçeni zorlamayacaksa 1000 mb gigafiber alın düşünmeden. Ama altyapı gerçekten gigafiber destekliyor mu emin olun, çalışanlar genelde iş bilmez olur.