Neler Yeni

internet (iss) önerisi

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
merhabalar yakın zamanda taahhütüm bitecek. Sizlerden 70-105 tl arasında altyapım olan 60 mbs civari download i bana en iyi sekilde saglayacak bir internet onerir misiniz?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Millenicom ve ya türknet

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bunu firmalara arıyarak kesin bir cevap almalısınız.Şimdi ben size Superonline desem bana iyi verir size iyi vermez.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu firmalara arıyarak kesin bir cevap almalısınız.Şimdi ben size Superonline desem bana iyi verir size iyi vermez.
biraz daha aciklayabilir misiniz ? sonucta altyapim hali hazırda bahsettigim ucretteki hızları rahatlıkla destekliyor neden farkli versin ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom ve ya türknet
millenicom u arastiracagim ama turknet hakkinda cok fazla olumsuz yorum gordum hem haftalarca baglayamamalari hemde olmayan musteri hizmetleri

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
biraz daha aciklayabilir misiniz ? sonucta altyapim hali hazırda bahsettigim ucretteki hızları rahatlıkla destekliyor neden farkli versin ki
Şöyle benim tanıdığım o kadar TürkTelekom kullanan kişi var ve çıldırıyorlar bize kötü veriyorlar diye halbuki hepimizin altyapısı aynı hepsinde ping yükselmesi vs durumlar yaşıyorken ben bir sorun ile karşılaşmıyorum. Burda aldığınız tavsiyeye göre firmayı arayın ve boş port var mı diye sorun sonra kim vurduya gitmesin. Bir de verebilecekleri değerleri sorun.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Şöyle benim tanıdığım o kadar TürkTelekom kullanan kişi var ve çıldırıyorlar bize kötü veriyorlar diye halbuki hepimizin altyapısı aynı hepsinde ping yükselmesi vs durumlar yaşıyorken ben bir sorun ile karşılaşmıyorum. Burda aldığınız tavsiyeye göre firmayı arayın ve boş port var mı diye sorun sonra kim vurduya gitmesin. Bir de verebilecekleri değerleri sorun.
bir kac yerde de okudum bu bos port olayi ne onu anlatabilir misiniz acaba ?

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
merhabalar yakın zamanda taahhütüm bitecek. Sizlerden 70-105 TL arasında altyapım olan 60 mbs civari download i bana en iyi sekilde saglayacak bir internet onerir misiniz?

ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum 🙂

Ekler

• hız testi.png
    hız testi.png
    31.8 KB · Hit: 50

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum 🙂
Hangi şehirde alıyorsunuz bu değeleri?
Ayrıca bulunduğunuz konuma ait Turnet altyapidi var mi?
Ne kadar zamanda kurulum vs yapıldı?
(İnsanlar aylarca bekledigini söylüyor)
Hiç mi sorun yasamadiniz?
Müşteri hizmetlerinin nasil?ulaşıma sorun oluyor mu?

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
Hangi şehirde alıyorsunuz bu değeleri?
Ayrıca bulunduğunuz konuma ait Turnet altyapidi var mi?
Ne kadar zamanda kurulum vs yapıldı?
(İnsanlar aylarca bekledigini söylüyor)
Hiç mi sorun yasamadiniz?
Müşteri hizmetlerinin nasil?ulaşıma sorun oluyor mu?
İstanbulda
Evet var
2 günde tt'den geçişim yapıldı
Genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir sorun yaşamıyorum
Destek kaydına 24 saat geçmeden telefonla arayıp sorunumla ilgilendiler.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
merhabalar yakın zamanda taahhütüm bitecek. Sizlerden 70-105 TL arasında altyapım olan 60 mbs civari download i bana en iyi sekilde saglayacak bir internet onerir misiniz?
Kablonet altyapın varsa bu ISS yi kullanabilirsin ve 100güldüren kampanya tam sana göre 2yıl taahhüt ile 95TL ye 100mbps download 5mbps upload sunuyor ve hızları gayet stabil sunuyor

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Eren58

80+
Dahası