biraz daha aciklayabilir misiniz ? sonucta altyapim hali hazırda bahsettigim ucretteki hızları rahatlıkla destekliyor neden farkli versin kiBunu firmalara arıyarak kesin bir cevap almalısınız.Şimdi ben size Superonline desem bana iyi verir size iyi vermez.
millenicom u arastiracagim ama turknet hakkinda cok fazla olumsuz yorum gordum hem haftalarca baglayamamalari hemde olmayan musteri hizmetleriMillenicom ve ya türknet
Şöyle benim tanıdığım o kadar TürkTelekom kullanan kişi var ve çıldırıyorlar bize kötü veriyorlar diye halbuki hepimizin altyapısı aynı hepsinde ping yükselmesi vs durumlar yaşıyorken ben bir sorun ile karşılaşmıyorum. Burda aldığınız tavsiyeye göre firmayı arayın ve boş port var mı diye sorun sonra kim vurduya gitmesin. Bir de verebilecekleri değerleri sorun.biraz daha aciklayabilir misiniz ? sonucta altyapim hali hazırda bahsettigim ucretteki hızları rahatlıkla destekliyor neden farkli versin ki
bir kac yerde de okudum bu bos port olayi ne onu anlatabilir misiniz acaba ?Şöyle benim tanıdığım o kadar TürkTelekom kullanan kişi var ve çıldırıyorlar bize kötü veriyorlar diye halbuki hepimizin altyapısı aynı hepsinde ping yükselmesi vs durumlar yaşıyorken ben bir sorun ile karşılaşmıyorum. Burda aldığınız tavsiyeye göre firmayı arayın ve boş port var mı diye sorun sonra kim vurduya gitmesin. Bir de verebilecekleri değerleri sorun.
Boş port yoksa boşuna işlemlere başlarsınız zaten firma iptal etmesi gerekir boş port olmaması durumunda.bir kac yerde de okudum bu bos port olayi ne onu anlatabilir misiniz acaba ?
merhabalar yakın zamanda taahhütüm bitecek. Sizlerden 70-105 TL arasında altyapım olan 60 mbs civari download i bana en iyi sekilde saglayacak bir internet onerir misiniz?
Hangi şehirde alıyorsunuz bu değeleri?ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum
İstanbuldaHangi şehirde alıyorsunuz bu değeleri?
Ayrıca bulunduğunuz konuma ait Turnet altyapidi var mi?
Ne kadar zamanda kurulum vs yapıldı?
(İnsanlar aylarca bekledigini söylüyor)
Hiç mi sorun yasamadiniz?
Müşteri hizmetlerinin nasil?ulaşıma sorun oluyor mu?
Kablonet altyapın varsa bu ISS yi kullanabilirsin ve 100güldüren kampanya tam sana göre 2yıl taahhüt ile 95TL ye 100mbps download 5mbps upload sunuyor ve hızları gayet stabil sunuyormerhabalar yakın zamanda taahhütüm bitecek. Sizlerden 70-105 TL arasında altyapım olan 60 mbs civari download i bana en iyi sekilde saglayacak bir internet onerir misiniz?
https://donanimarsivi.com/forum/konu/2-haftalik-tuerknet-deneyimim.138312/#post-1294717 Açtığım konuyu okuman senin için iyi olucaktır türknet hakkındaMaalesef yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Millenicom u aradim lakin ulasilamiyor 10 dakika boyunca