İnternet sağlayıcı önerisi

Helenov

80+
Reaksiyon skoru
478
1000 Mbps fiber Türk Telekom altyapım var. Şu an Türk Telekom'da 200 Mbps paket kullanıyorum ama geceleri internette kesintiler yaşadığım ve fiyattan memnun olmadığım için değiştirmeyi düşünüyorum. Öneriniz nedir? PoyrazNet'i gördüm ama pek güvenemedim. Ayrıca ComNet'i de gördüm ama ön ödemelinin nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok.

1000 Mbps fiber Türk Telekom altyapım var. Şu an Türk Telekom'da 200 Mbps paket kullanıyorum ama geceleri internette kesintiler yaşadığım ve fiyattan memnun olmadığım için değiştirmeyi düşünüyorum. Öneriniz nedir? PoyrazNet'i gördüm ama pek güvenemedim. Ayrıca ComNet'i de gördüm ama ön ödemelinin nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok.
Superonline altyapısı varsa 200 mbps 260 tl 12 ay gayet memnunum

Kullan öde firma düşünürsen: www.fixnet.com.tr mevcut. Ön ödemeli sistem önce ödemektesin sonra kullanmaktasın oyle biliyorum.

Comnet kullanıyorum. Fiber paketi 12 aylık aldım. Tavsiye ederim. Bir problem yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,843
Üyeler
186,800
Son üye
okanyesmen
Geri