2 firma önerebilirim: Netspeed ve GIBIRNet
Netspeed 300 TL, eğer arkadaş kodu bulursan ve ikinizde faturalarınızı son ödeme gününden önce öderseniz faturaya -30 TL yazar ve 270 TL ödeyerek devam edersiniz. Yalnız Netspeed kullanıcıları söylesin, zam gelme sıklığı kaç ay diye. Çünkü ben Netspeed'deyken 3 ayda 1 zam gelme gibi bir durumu vardı. Eskiden, çok eski değil, sitelerinde 6 ay sabit fiyat garantisi ibaresi varken şimdi yok. Ama zam gelse bile ne kadar gelirse ondan da -30 düşeceği için yine her türlü uygun olabilir. Müşteri hizmetleri iyiydi en son kullandığımda.
İkinci olarak kendim 13 aydır kullandığım GIBIRNet'i önerebilirim. 320 TL, 6 ay sonra 370 TL. Arkadaşlık koduyla 12 ay boyunca -20 TL düşer. Ayrıca 6 ay sabit fiyat garantisi var. Diğer bir noktada, GIBIRNet, yılda sadece 1 kez, Haziran Temmuz gibi zam yapan bir firma. Müşteri hizmetlerinden memnunum.
hocam türknet sabit fiyata altyapınızın desteklediği en hızlı interneti veriyor ondan dolayı neye geçerseniz geçin 70 i geçmicek muhtemelen.70 Mbps geliyor TurkNet kullanıyorum ve fiyatı 500TL olmuş. CS oynuyorum genelde sizce hangi iss'ye geçmeliyim? Kullanıpta memnun olan var mı?
İyide diğer iss'lerde aynı hızı veriyor daha uygun fiyatahocam bölgenizdeki internetten anlayan insanlara sorabilirsiniz her firma belirli bölgelerde çok iyiyken belirli bölgelerde kötü olabiliyor ama genellikle türknet en iyi internet sağlayıcısı şu anda onu önerebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam türknet sabit fiyata altyapınızın desteklediği en hızlı interneti veriyor ondan dolayı neye geçerseniz geçin 70 i geçmicek muhtemelen.
ttnet kullanıcısıyım önermem onun harici turkcell de denedim fazla kesinti oluyor siz bilirsiniz ben tecrübelerimi yazıyım.İyide diğer iss'lerde aynı hızı veriyor daha uygun fiyata
Hocam Malatya'da deprem bölgesinde yaşıyorum. Türk Telekom'dan Türknet'e geçmiştim deprem öncesi. O kadar kesinti oldu ama Türknet iyi ilgilendi. Her hangi bir övme durumum yok cidden iyi hizmet veriyorlar. Geçebilirseniz geçin. Altyapınız neyi veriyorsa tek fiyattan veriyor.Merhabalar suan turktelekom altyapisiyla 50 mbps internet kullaniyorum taahhüt bitmesine az kaldi sizce 64-15 turknet gecmem mantikli olur mu oda tt altyapisi veya onerebileceginiz firma var mi