Neler Yeni

İnternet sağlayicisi onerisi

Üsame Ak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Üsame Akiş
Merhabalar suan turktelekom altyapisiyla 50 mbps internet kullaniyorum taahhüt bitmesine az kaldi sizce 64-15 turknet gecmem mantikli olur mu oda tt altyapisi veya onerebileceginiz firma var mi

holyeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
gokhan
türknet öneririm geçmek isterseniz davet kodu paylaşabilirim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
2 firma önerebilirim: Netspeed ve GIBIRNet

Netspeed 300 TL, eğer arkadaş kodu bulursan ve ikinizde faturalarınızı son ödeme gününden önce öderseniz faturaya -30 TL yazar ve 270 TL ödeyerek devam edersiniz. Yalnız Netspeed kullanıcıları söylesin, zam gelme sıklığı kaç ay diye. Çünkü ben Netspeed'deyken 3 ayda 1 zam gelme gibi bir durumu vardı. Eskiden, çok eski değil, sitelerinde 6 ay sabit fiyat garantisi ibaresi varken şimdi yok. Ama zam gelse bile ne kadar gelirse ondan da -30 düşeceği için yine her türlü uygun olabilir. Müşteri hizmetleri iyiydi en son kullandığımda.

İkinci olarak kendim 13 aydır kullandığım GIBIRNet'i önerebilirim. 320 TL, 6 ay sonra 370 TL. Arkadaşlık koduyla 12 ay boyunca -20 TL düşer. Ayrıca 6 ay sabit fiyat garantisi var. Diğer bir noktada, GIBIRNet, yılda sadece 1 kez, Haziran Temmuz gibi zam yapan bir firma. Müşteri hizmetlerinden memnunum.

umtb

80+ Bronze
zuburnet şaldırşuldurnet vs uğraşmayın Türknet türkcell tt hangisi ucuzsa birini seçin hocam diğerlerine bulaşmayın ama türknet taahüt yok ona göre karar verin 2 yıllık taahüt yaparsanız tt ile çok ucuza gelecektir gelecekte

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Yunus Şahin
Alt yapın çok yüksek hızları desteklemiyor. Bu yüzden, bu hizmete 500 TL vermek gereksiz olur.

NetSpeed, NetGSM gibi farklı firmalara bakabilirsin.

2 firma önerebilirim: Netspeed ve GIBIRNet

Netspeed 300 TL, eğer arkadaş kodu bulursan ve ikinizde faturalarınızı son ödeme gününden önce öderseniz faturaya -30 TL yazar ve 270 TL ödeyerek devam edersiniz. Yalnız Netspeed kullanıcıları söylesin, zam gelme sıklığı kaç ay diye. Çünkü ben Netspeed'deyken 3 ayda 1 zam gelme gibi bir durumu vardı. Eskiden, çok eski değil, sitelerinde 6 ay sabit fiyat garantisi ibaresi varken şimdi yok. Ama zam gelse bile ne kadar gelirse ondan da -30 düşeceği için yine her türlü uygun olabilir. Müşteri hizmetleri iyiydi en son kullandığımda.

İkinci olarak kendim 13 aydır kullandığım GIBIRNet'i önerebilirim. 320 TL, 6 ay sonra 370 TL. Arkadaşlık koduyla 12 ay boyunca -20 TL düşer. Ayrıca 6 ay sabit fiyat garantisi var. Diğer bir noktada, GIBIRNet, yılda sadece 1 kez, Haziran Temmuz gibi zam yapan bir firma. Müşteri hizmetlerinden memnunum.

GIBIR'da DC gibi yasaklı sitelere giriyor mu?

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Yurt içi ping önemli ise bulunduğunuz il veya yakınında ki servis sağlayıcıyı tercih edin.
Yurtdışı ping önemli ise Fixnet'e bakabilirsiniz. F-p olarak Gigaspeed'e. Haziran'a kadar sabit fiyat garantisi var.

Top Bottom