İnternet Sağlayıcısı Önerisi.

K4TRANN

80+
Reaksiyon skoru
65
Kablonette karar kılmıştım ama oturduğum yere hizmet vermiyorlarmış. Superonline da çok pahalı. Türk Telekom zaten malum. Millenicom ping değerleri kötü. Turknet veya netspeed en mantıklısı gibi duruyor. Siz ne önerirsiniz.

Kablonette karar kılmıştım ama oturduğum yere hizmet vermiyorlarmış. Superonline da çok pahalı. Türk Telekom zaten malum. Millenicom ping değerleri kötü. Netspeed en mantıklısı gibi duruyor. Siz ne önerirsiniz.
netspeed hakkında yorumu olan yok ki.

türknet olabilir
türk telekom olmasın da ne olursa olsun :D

Turknet'in de ping testlerini izliyorum 70 aşağısı yok ki. Bu neymiş arkadaş bir tane adam gibi internet sağlayıcısı yok mu bu ülkede.

1603711952897.png

millenicom un ping değerleri yüksek deil en kötü zamanda bile 40 ı geçmiyor
Kablonette karar kılmıştım ama oturduğum yere hizmet vermiyorlarmış. Superonline da çok pahalı. Türk Telekom zaten malum. Millenicom ping değerleri kötü. Turknet veya netspeed en mantıklısı gibi duruyor. Siz ne önerirsiniz.

Peki hangi oyunlarda hangi pingleri aldığını yazabilir misin ?
genellikle lol oynuyorum zaten pc bitek onu kaldırıyor tr serverinde int de 3 4 kisi oldugunu var sayarsak 40 50 arası tas catlasın 50 west te 80 90 zaten westte herkes onu alıyor pbe 170 165 arası ordada zaten herkes o pingi alıyor

Millenicom kötü değil kim kötü dedi ki? Altyapı varsa en mantıklısı millenicom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,396
Üyeler
186,735
Son üye
racesanto123
Geri