Neler Yeni

Öneri İnternet servis sağlaycısı önerisi

kişi666

80+
Reaksiyon skoru
2
Uzun zamandır türk telekom kullanıyorum. Artık yeter dedim ve şaka şaka tahattütüm bitti bu kadar internet servis sağlayıcı mı değiştirmek istiyorum.Türknet yada Need speed arasında kaldım onlarda saldırıya uğradı yada sizin. Bildiğiniz başka servis sağlayıcı varmı öneri istiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
5-6 yıldır millenicom kullnıyorum. Referns kodu verebilirim 1 ay ücretsiz kullnım için.
Benim önereceğim yine Türknet/Netspeed/Milleni olacaktır diğer servis sağlayıcılar pek birşeye yaramıyor gibi.

5-6 yıldır millenicom kullnıyorum. Referns kodu verebilirim 1 ay ücretsiz kullnım için.
Benim önereceğim yine Türknet/Netspeed/Milleni olacaktır diğer servis sağlayıcılar pek birşeye yaramıyor gibi.
Millenicom duydum ama hiç çevremde kullanan görmdim bir bakayim fiyatlara

En iyileri, Türknet, Netspeed

turknet geç kafan rahatlasın discord vb. için vpn ile uğraşmana da gerek kalmaz

Altyapı sorgulaması yap ondan sonra sağlayıcı bakarız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 1 sene turknet kullandım hiçbir sorun olmadı lakin her şey altyapına bağlı

Türknet 50 need speed 60 mb çıkayo

Beyler bende 1000 MBPS var ama 200 kullansam da sorun olmaz NetSpeed mi geçsem ya

Altyapı sorgulaması yap ondan sonra sağlayıcı bakarız

Bende 1 sene turknet kullandım hiçbir sorun olmadı lakin her şey altyapına bağlı
Türknet 50 need speed 60 mb çıkayo

benim tavsiyem büyük firmalara yönelmen malum comnet kulladım maşşallah dedik 5 lira soktu gitti muhattap yok milleti dolandırıp gittiler..

Netgsm e de bakar mısın

100 MBS a kadar internet 339 şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,735
Üyeler
173,414
Son üye
savana