İNTERNET TAŞIMA İŞLEMİ FİBER/VDSL

ahmet337

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba ben Tekirdağ’da yaşıyorum ve bulunduğum yerdeki internetimi taşıyacağım, Adıyaman gibi metropol olmayan küçük bir yere taşınıyorum. Şu an mevcut kullandığım internet TurkNet fiber. Gideceğim yerde altyapı olarak 100 megabite kadar “VDSL” internet hizmeti verilebiliyormuş. güncel internetimi nakil yapmam gerekiyor sanırım. Modem şuan fiber ve taşınacağım yerde VDSL altyapı olacağı için modemi değiştirmeli miyim? Nasıl bir yol izleyebilirim bu konuda hiçbir bilgi sahibi değilim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba ben Tekirdağ’da yaşıyorum ve bulunduğum yerdeki internetimi taşıyacağım, Adıyaman gibi metropol olmayan küçük bir yere taşınıyorum. Şu an mevcut kullandığım internet TurkNet fiber kullanıyorum. Gideceğim yerde altyapı olarak 100 megabite kadar “VDSL” internet hizmet verebiliyormuş. güncel internetimi nakil mi yapmam gerekiyor sanırım. Modemi fiber ve VDSL altyapı olacağı için modemi değiştirmeli miyim? Nasıl bir yol izleyebilirim bu konuda hiçbir bilgi sahibi değilim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Modem hem fiber hem vdsl desteklemiyorsa modem değiştireceksin nakil başvurusunda bulunacaksın gerekirse tarife bile değiştirmek gerekecek

Modem hem fiber hem vdsl desteklemiyorsa modem değiştireceksin nakil başvurusunda bulunacaksın gerekirse tarife bile değiştirmek gerekecek
Öncelikle teşekkürler cevabın için, Şu an bulunduğum interneti tabii ki de türknet yetkilileri gelip kurmuştu fakat gideceğim yerde bunu ben yapacağım için kablo vesaire çekmem gerekecek bunun hakkında da hiçbir bilgi sahibi değilim aydınlatabilirsen çok mutlu olurum.

Öncelikle teşekkürler cevabın için, Şu an bulunduğum interneti tabii ki de türknet yetkilileri gelip kurmuştu fakat gideceğim yerde bunu ben yapacağım için kablo vesaire çekmem gerekecek bunun hakkında da hiçbir bilgi sahibi değilim aydınlatabilirsen çok mutlu olurum.
Nakil işlemi bittiğinde gelip kablonu işaretliyorlar o kablodan evine herhangi bir cat 6'yı soyup çekebilirsin vdsl öyle aman aman bir şey istemiyor fiber gibi değil o kabloyu modeme internet soketinden bağlayıp kullanabilirsin ama tabi ki modeminde vdsle uygun olmalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,464
Üyeler
189,272
Son üye
Bayra.m
Geri