İnternetim sizce iyi mi?

Alıntıyı görüntüle
Altyapı TTnet tek bir tarifesi var zaten.
Tamam benimde altyapı gpon ama bana 100e20 teklif ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_2025-07-16-19-53-34-009_com.android.chrome-edit.webp

türknette tarife yok altyapın ne destekliyorsa o hızı veriyor sana bende gigafiber var 1000/1000 veriyor o yüzden
Hocam onu bende biliyorum anlamadığım uploadın nasıl 50 olduğu

kötü acilen firma değiştir dolandırıcılık resmen bende fiber kullanıyorum bune böyle fiyat hızmı olur
Niye ki bana hızlı geldi baya videolar 1080P ye çeksem bile donmuyor o derece şuan. Fiyatı düşürme yolu varsa uygulayım ama.

1752686274186.webp

Değil 500-600 ödüyorum 1000/1000 Türknet (👑)

Benim hızdan daha yüksek bu ama Türknet altyapısı yok bende Türk Telekom var Fiber.
maalesef sorunda orada şansıma bir bakayım dedim kaç hız alıyoruz diye ev kot farkı var tapuda aşağı adres ama kargo vs genel olarak üst adresi kullanıyoruz üst 82 alırken tapuda olan aşağı adres 1000 alıyordu direkt geçtik sizede gelirse geçin derim eskiden dsmart kullanıyordum illah ettirdi aman

maalesef sorunda orada şansıma bir bakayım dedim kaç hız alıyoruz diye ev kot farkı var tapuda aşağı adres ama kargo vs genel olarak üst adresi kullanıyoruz üst 82 alırken tapuda olan aşağı adres 1000 alıyordu direkt geçtik sizede gelirse geçin derim eskiden dsmart kullanıyordum illah ettirdi aman
Ben memnunum şuan eskiden akşam 144p video bile donuyordu gece yarısı falan biraz hızlanıyordu şuan her saat 1080P açabiliyorum hiç donmuyor.

Adsl ile 75 mbit alıyordum ben bu başka bir şey :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önemli olan fiber olması değil paketin hız totali 800 liraya Benim firma sana 200 mbit verir altyapı El veriyorsa 200 mü yoksa 20 mi daha çok :D
O vdsl.
Yok adsl ye göre baya hızlı bu çok şükür fiber geldi de kurtulduk.
Hala adsl hızı sen fiber istiyorsan türknete 600TL ödeyeceksin o fiber.

Geri