melih batu
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Arkadaşlar yarın yolculuğum varda laptoptan internetsiz oyun önerebilir misiniz?. Konsol desteği olsa iyi olur. Bide çok pahalı olmasın. Şimdiden teşekkürler
my friend pedro, merto serisi, stardew valley, tomb raider, katana zero, beyond two souls, dying light, the long dark, mafia serisi, bioshock, bannerlord, cod serisiArkadaşlar yarın yolculuğum varda laptoptan internetsiz oyun önerebilir misiniz?. Konsol desteği olsa iyi olur. Bide çok pahalı olmasın. Şimdiden teşekkürler
Mafia 2 veya Far cry 3Arkadaşlar yarın yolculuğum varda laptoptan internetsiz oyun önerebilir misiniz?. Konsol desteği olsa iyi olur. Bide çok pahalı olmasın. Şimdiden teşekkürler![]()
Kanka en az sistem gerektiren hangisi? Sistemimi garantiye verdimde gtx960m li laptobumla idare etcem.my friend pedro, merto serisi, stardew valley, tomb raider, katana zero, beyond two souls, dying light, the long dark, mafia serisi, bioshock, bannerlord, cod serisi
Araba manyağıyım asetto corsa internetsiz akıyomu?Yarışlarla ilgileniyorsan F1™ Serisi çok iyi bir yarış oyunu.
Kanka en az sistem gerektiren hangisi? Sistemimi garantiye verdimde gtx960m li laptobumla idare etcem.
bunların arasında bannerlord, cod son oyunları tomb raider serisinden son oyunu ve metro serisinin son oyunumy friend pedro, merto serisi, stardew valley, tomb raider, katana zero, beyond two souls, dying light, the long dark, mafia serisi, bioshock, bannerlord, cod serisi
Hiç Assetto Corsa oynamadım,ama Carx Drift Online İle internetsiz drift atabiliyorsun.Araba manyağıyım asetto corsa internetsiz akıyomu?
bunların arasında bannerlord, cod son oyunları tomb raider serisinden son oyunu ve metro serisinin son oyunu
diğerlerini rahatlıkla oynarsın
Bakıcam kankabunların arasında bannerlord, cod son oyunları tomb raider serisinden son oyunu ve metro serisinin son oyunu
diğerlerini rahatlıkla oynarsın
Oyunları satın alacaksan indirimli bir şekilde alman için yardımcı olabilirim.Bakıcam kankaotobüste bi garip olacak oynamak ama akıtırım cod veya metro. Eyw. Bide metro last light reduxta bi tane bosu mermim bittiği için kesememiştim
. Bide baya buglu oyun. Diğerlerine şans verilirmi bilemedim.