İnternetsiz Sağlam Oyun Önerisi

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar yarın yolculuğum varda laptoptan internetsiz oyun önerebilir misiniz?. Konsol desteği olsa iyi olur. Bide çok pahalı olmasın. Şimdiden teşekkürler:)

Warband,Skyrim,Fallout,Assassin's Creed,Bioshock,Wolfenstein,Witcher

Arkadaşlar yarın yolculuğum varda laptoptan internetsiz oyun önerebilir misiniz?. Konsol desteği olsa iyi olur. Bide çok pahalı olmasın. Şimdiden teşekkürler
my friend pedro, merto serisi, stardew valley, tomb raider, katana zero, beyond two souls, dying light, the long dark, mafia serisi, bioshock, bannerlord, cod serisi

my friend pedro, merto serisi, stardew valley, tomb raider, katana zero, beyond two souls, dying light, the long dark, mafia serisi, bioshock, bannerlord, cod serisi
Kanka en az sistem gerektiren hangisi? Sistemimi garantiye verdimde gtx960m li laptobumla idare etcem.

Kanka en az sistem gerektiren hangisi? Sistemimi garantiye verdimde gtx960m li laptobumla idare etcem.
bunların arasında bannerlord, cod son oyunları tomb raider serisinden son oyunu ve metro serisinin son oyunu
diğerlerini rahatlıkla oynarsın

bunların arasında bannerlord, cod son oyunları tomb raider serisinden son oyunu ve metro serisinin son oyunu
Bakıcam kanka:) otobüste bi garip olacak oynamak ama akıtırım cod veya metro. Eyw. Bide metro last light reduxta bi tane bosu mermim bittiği için kesememiştim😤. Bide baya buglu oyun. Diğerlerine şans verilirmi bilemedim.

Bakıcam kanka:) otobüste bi garip olacak oynamak ama akıtırım cod veya metro. Eyw. Bide metro last light reduxta bi tane bosu mermim bittiği için kesememiştim😤. Bide baya buglu oyun. Diğerlerine şans verilirmi bilemedim.
Oyunları satın alacaksan indirimli bir şekilde alman için yardımcı olabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,869
Üyeler
188,488
Son üye
Emirhanna
Geri