Neler Yeni

Öneri İnternettim saniyede 200 kb indiriyor ve ben battlefield indireceğim

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
Vodafone internet kullanıyorum 16 mbps paket kullanıyoruz ama internet 200 kb indiriyor saniyede ben nasıl oyun indireceğim? Oyun 80 gb 3 açık tutmak istemiyorum saniyede 2 mb yüklese yine 11 saat sürüyor nerede oyun indirebilirim?

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Tek çaren Geforce Now gibi geldi ama internet kötü olduğu için de o da pek deneyimsiz olacaktır

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek çaren Geforce Now gibi geldi ama internet kötü olduğu için de o da pek deneyimsiz olacaktır
Kanks o kadar bilgisayar aldım. Tek sıkıntım internet. Oyunu indirsem oynayacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ege Gökçe
Vodafone internet kullanıyorum 16 mbps paket kullanıyoruz ama internet 200 kb indiriyor saniyede ben nasıl oyun indireceğim? Oyun 80 gb 3 açık tutmak istemiyorum saniyede 2 mb yüklese yine 11 saat sürüyor nerede oyun indirebilirim?
Steamde mi alıyosun o uploadı?
Bazı crack sitelerde bilerek indirme hızını düşürüyorlar ondan soruyorum.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kanks o kadar bilgisayar aldım. Tek sıkıntım internet. Oyunu indirsem oynayacağım.
Hangi şehirdesiniz?
Fiber interneti olan arkadaşınıza harici harddisk / ssd verin, indirsin size getirsin.
Harici harddiskiniz yoksa harddisk - ssd cihazınızı alın gidip fiber internetli arkadaşınızın kasasına bağlayın oyunları indirin.
Harici harddiskiniz yoksa bir tane 240gb ssd alın ikinci el, onu harici yapan bir harici hdd / ssd kutusu var o kutudan da alırsanız internet kafe bilgisayarına usb ile bağlayıp istediğiniz oyunu indirebilirsiniz.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Benimde eskiden çok kötüydü saniyede 700kb filan görüyordum yüksek boyutlu oyun indirirken gündüz başlatıp akşam durdurup diğer gün devam ediyordum.

Cihangir

80+ Gold
vodafone kaç ay oldu alalı 1 yıl dolduysa alt yapı sorgulat kaç çıkıyosa ona göre türknet falan al bende 5 mbps vodafone kullanıyordum 2 gb lik oyunu 3 saatte indirmiştim türknet geçtim 100 mbps

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer Keskin
Vodafone kullanıpta memnun kalan birisini görmedim :).

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
1-2 gün afk bırak yada bir arkadaşına indirmesi için rica et.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer Keskin
İSS’yi değiştirin hocam mümkünse böyle nereye kadar. 80 GB oyun 11 saat ne demek ya. Ben 60 GB’lık Apex Legends’i 9-10 dakikada indiriyorum.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
Emre Zengin
Benim arkadaşta senin gibi 3 gece GTA 5 indirmek için açık bıraktı bilgisayarı. 3 gün açık tutabilirsin bir sıkıntı olmaz.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
1-2 gün afk bırak yada bir arkadaşına indirmesi için rica et.
Arkadaşım yok :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

İSS’yi değiştirin hocam mümkünse böyle nereye kadar. 80 GB oyun 11 saat ne demek ya. Ben 60 GB’lık Apex Legends’i 9-10 dakikada indiriyorum.
Iss ne kanki?

Benim arkadaşta senin gibi 3 gece GTA 5 indirmek için açık bıraktı bilgisayarı. 3 gün açık tutabilirsin bir sıkıntı olmaz.
Ben bilgiaayarım 3 gün açık bırakacak kadar dayanamam çok korkak bir insanım bir şey olursa atarım kendimi

Hangi şehirdesiniz?
Fiber interneti olan arkadaşınıza harici harddisk / ssd verin, indirsin size getirsin.
Harici harddiskiniz yoksa harddisk - ssd cihazınızı alın gidip fiber internetli arkadaşınızın kasasına bağlayın oyunları indirin.
Harici harddiskiniz yoksa bir tane 240gb ssd alın ikinci el, onu harici yapan bir harici hdd / ssd kutusu var o kutudan da alırsanız internet kafe bilgisayarına usb ile bağlayıp istediğiniz oyunu indirebilirsiniz.
Erzurumda yaşıyorum ve arkadaşım yok. Laptopum var internet kafeye gitsem indirebilir miyim?

Son düzenleme:

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer Keskin
Arkadaşım yok :(

Iss ne kanki?

Ben bilgiaayarım 3 gün açık bırakacak kadar dayanamam çok korkak bir insanım bir şey olursa atarım kendimi

Erzurumda yaşıyorum ve arkadaşım yok. Laptopum var internet kafeye gitsem indirebilir miyim?
TurkNet Gigafiber.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom