Neler Yeni

İntihar edeceğinizi söylediğinde aileniz nasıl yanıt verir?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Olm intihar niye ediyon la? Hem günah hem boş bir şey bence. Git asker ol şehit olursun en azından ölmeye meraklıysan

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ya kardeşim niye intihar ediyom dün de yazdım. Dini falan boşver. Sen hiç çakallıda menemen yedin mi? Teknenin ucuna geçip açık denizde yüzdün mü? Kaç kere hayal ettiğin bir şey için it gibi çalışıp onu elde ettin? Taş gibi manda yoğurdu yemeden 18 yaşında bu dünyadan göçüp gidersen çok pişman olursun benden söylemesi. Moruklar gelmiş 70 yaşına hala cb olmak için çabalıyor sen burda intihar edicem diyon.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Benimkiler bana kızıyor. Suçlu benim.
şuan kullandığın ilaçlar, arkadaş ortamı, aile baskısı her neyse ileride geçicek emin ol. bende lise sonda sınıfın içinde bileklerimi kesmeye çalıştım, hissettiğim tek şey kendinin ve çevrendeki insanların korkusu oluyor. sonra sevilmeye ihtiyacın olduğunda sadece banada üzülsün diye anlatıcağın 5dk hikaye daha da ilerisi için pişmanlık oluyor. ben o zamanlar çok konuşan biri değildim ama karakterin, bakış açın, yaşın ilerledikçe değişiyor emin ol, bu tarz şeyleride araştırmayı bırak, kimseyi anlayamazsın sadece paylaştığın ufak bi duyguyu veya tecrübeyi anımsarsın. çık dışarıya çalış, kazandığın paralarla insan içine karış eğlen. yanlızlık yaşıyorsan bin bisiklete gez evde durma, konuşucak birisini arıyorsan düzgün bi kız arkadaşın olursa senin içini rahatlata bilir, en azından benimkini rahatlatmıştı.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
İntihar etmekten daha saçma bir düşünce yok. Ettikten sonra eline geçecek tek şey ailenin üzüntüsü. ''Hayat zevk vermiyor, anlamı yok.'' gibi saçma cümleler kuruyorlar bir de. Her insanı illa ki hayata bağlayacak bir şey vardır.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya kardeşim niye intihar ediyom dün de yazdım. Dini falan boşver. Sen hiç çakallıda menemen yedin mi? Teknenin ucuna geçip açık denizde yüzdün mü? Kaç kere hayal ettiğin bir şey için it gibi çalışıp onu elde ettin? Taş gibi manda yoğurdu yemeden 18 yaşında bu dünyadan göçüp gidersen çok pişman olursun benden söylemesi. Moruklar gelmiş 70 yaşına hala cb olmak için çabalıyor sen burda intihar edicem diyon.
şuan kullandığın ilaçlar, arkadaş ortamı, aile baskısı her neyse ileride geçicek emin ol. bende lise sonda sınıfın içinde bileklerimi kesmeye çalıştım, hissettiğim tek şey kendinin ve çevrendeki insanların korkusu oluyor. sonra sevilmeye ihtiyacın olduğunda sadece banada üzülsün diye anlatıcağın 5dk hikaye daha da ilerisi için pişmanlık oluyor. ben o zamanlar çok konuşan biri değildim ama karakterin, bakış açın, yaşın ilerledikçe değişiyor emin ol, bu tarz şeyleride araştırmayı bırak, kimseyi anlayamazsın sadece paylaştığın ufak bi duyguyu veya tecrübeyi anımsarsın. çık dışarıya çalış, kazandığın paralarla insan içine karış eğlen. yanlızlık yaşıyorsan bin bisiklete gez evde durma, konuşucak birisini arıyorsan düzgün bi kız arkadaşın olursa senin içini rahatlata bilir, en azından benimkini rahatlatmıştı.
İntihar etmicem. En azından bugün değil. Saat 00.00'dan sonrasını bilemem Allah bilir.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Garip benim arkadaşım da intihar etmiş ateistti kendisi 2 yıldır ailesi de o kadar dindar ailesi perişan oldu bana intihar saçma geliyor ve komik

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Harbi Caner niye böyle

ErenMaiky

80+ Silver
intihar etmeye karar verirsen kendinden önce anneni-babanı düşün. evlat acısı kadar kötü bir şey yoktur diyor herkes.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
La intihar etcem demedim off.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813