Salı sabah pc siparişi verdim, hala montaj sırası bekliyor. Cuma gününe anca kargo çıkarmış dediklerine göre bu firma bu kadar neden yavaş acaba ?
eksiksiz düzgün kırılmadan güzel kablo dizaynı ile gelsinde isterse 2 hafta olsunInventus'un iddiası testler yapıyorlarmış o şekilde yolluyorlarmış. 2-3 gün gayet iyi bir süre hazır sistem için.
Sağlam firmadır dimi hocam ilk defa alışveriş yapıyorumda.eksiksiz düzgün kırılmadan güzel kablo dizaynı ile gelsinde isterse 2 hafta olsun
çabuk yetiştiricez diye hemen parcaları takıp karışık kablo dizaynı ile gönderip
ürün kırılıncada bizim sorunumuz diyen firmalar var investus güzeldir
Bu kitap değil ki adamlar hemen kargoya versinler. Adamlar önce montajını yapicaklar sonra Windows kurucaklar driverlari kurucaklar bios guncelliyicekler bir suru iş var ve bundan belki de 100den fazla olduğunu düşün gayet normal 3gün hatta hızlı bileSalı sabah pc siparişi verdim, hala montaj sırası bekliyor. Cuma gününe anca kargo çıkarmış dediklerine göre bu firma bu kadar neden yavaş acaba ?
iki kere sipariş verdim güzel kargolama yapmışlardı müşteri temsilciside ilgiliSağlam firmadır dimi hocam ilk defa alışveriş yapıyorumda.
ilk bilgisayarıysa bu tür heyecanlar olabilir inventus büyük bir firma günde kaç sipariş alıyolardır !!!Bu kitap değil ki adamlar hemen kargoya versinler. Adamlar önce montajını yapicaklar sonra Windows kurucaklar driverlari kurucaklar bios guncelliyicekler bir suru iş var ve bundan belki de 100den fazla olduğunu düşün gayet normal 3gün hatta hızlı bile
aynen hocam 12 seneden sonra, ilk defa güzel bir pc sipariş ettim ondan bu heyecanilk bilgisayarıysa bu tür heyecanlar olabilir inventus büyük bir firma günde kaç sipariş alıyolardır !!!
Bir şey demedim ki zaten. Ayrıca inventus belki bir hafta 200sistem siparişi alır incehesap itopya falan 100alir bu siteye değil de sistemin fp oranına göre değişirilk bilgisayarıysa bu tür heyecanlar olabilir inventus büyük bir firma günde kaç sipariş alıyolardır !!!
hayırlı olsunaynen hocam 12 seneden sonra, ilk defa güzel bir pc sipariş ettim ondan bu heyecan
inventus.com.tr/frekanstvhayırlı olsun
sistem nedir