Bu arada ziraat ve vakıf bank da komisyon yok normal kullanabilirsin. Diğerlerinde genellikle var .Kardeşim ben bıktım bu sistemden. Bazen ayın 15 inde yatıyor bazen 28 inde. Kafalarına göre. Senin yapman gereken şey ilk önce velinle beraber gidip tc kimlik kartını göstererek ptt kart alman. (Bu karta para yükleyemiyorsun. Sadece pos cihazlarında kullanabiliyorsun (temassız değil) ve para çekebiliyorsun.) Kartı aldıktan sonra verdiğiniz telefon numarasına kartın şifresi gelecek. İstersen ordaki bankamatikten şifreyi değiştirebilirsin (şifreyi sadece ptt nin bankamatiklerinde değiştirebilirsin) sonra paran yatmış diye ara sıra bak ( ayın 15 inden sonra 3 , 4 günde bir baksan tamamdır) yattığı zaman da istediğini yap. (İnternet alışverişlerinde kullanılmıyor) 1800 tl haberin olsun.
Kardeşim ben bıktım bu sistemden. Bazen ayın 15 inde yatıyor bazen 28 inde. Kafalarına göre. Senin yapman gereken şey ilk önce velinle beraber gidip tc kimlik kartını göstererek ptt kart alman. (Bu karta para yükleyemiyorsun. Sadece pos cihazlarında kullanabiliyorsun (temassız değil) ve para çekebiliyorsun.) Kartı aldıktan sonra verdiğiniz telefon numarasına kartın şifresi gelecek. İstersen ordaki bankamatikten şifreyi değiştirebilirsin (şifreyi sadece ptt nin bankamatiklerinde değiştirebilirsin) sonra paran yatmış diye ara sıra bak ( ayın 15 inden sonra 3 , 4 günde bir baksan tamamdır) yattığı zaman da istediğini yap. (İnternet alışverişlerinde kullanılmıyor) 1800 tl haberin olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ziraat ve vakıf bank da komisyon yok normal kullanabilirsin. Diğerlerinde genellikle var .
kazanan birisi olarak söyleyeyim komisyon devlet bankalarında yok ayrıca benimki genelde 25 inde yatıyo ben 26 sında kontrol ediyorum şuan para 1789 olması lazım her 6 ayda bir zam geliyor Ocak ve Temmuz da ama gelmeyedebilir çünkü bu aylar memur zammı ayları memur zammına ne kadar oranda zam yapıldıysa sana da o oranda zam yapıyorlar.Son olarakta bişey diyeyim o post cihazlarını filan denemedim çünkü kartın kapanma riski varmış öyle duydum bilmiyorum tam olarak.Başka sorun varsa yazabilirsinBu sene iokbs sınavını kazandım paralar ekimde yatmaya başlayacak yazıyor ama tam anlamadım ilk para ekim 25'te mi yatacak?
Bir de parayı çekmek için hangi aşamaları takip etmeliyim
Para 1814tlkazanan birisi olarak söyleyeyim komisyon devlet bankalarında yok ayrıca benimki genelde 25 inde yatıyo ben 26 sında kontrol ediyorum şuan para 1789 olması lazım her 6 ayda bir zam geliyor Ocak ve Temmuz da ama gelmeyedebilir çünkü bu aylar memur zammı ayları memur zammına ne kadar oranda zam yapıldıysa sana da o oranda zam yapıyorlar.Son olarakta bişey diyeyim o post cihazlarını filan denemedim çünkü kartın kapanma riski varmış öyle duydum bilmiyorum tam olarak.Başka sorun varsa yazabilirsin
para 1814 mü olmuştu Allah bereket versinPara 1814tl
Para ayın 15inden sonraki cuma yatıyor yıllardır böyle. Ha 13 ya da 14 ü cuma ise o zaman da yatabiliyor ama 25i biraz uydurma. Ocak ve temmuz ayları geç yatıyor genelde zam geldiği dönem olduğu için.
Enflasyonda eriyor zatenpara 1814 mü olmuştu Allah bereket versin
maalesef ben zam istiyorum adamlar zam yapsa enflasyon oluyo filan garip döngü 1814 hiç bişi aslında emeğim değilEnflasyonda eriyor zaten
PTT kart internetten mi alınıyor şubeden mi? PTT ATMsi komisyon alıyor mu? İnternet alışverişi olmuyor demişsin ama nakit parayı alıp (çekip) başka karta yatıramıyor muyuz ki?Kardeşim ben bıktım bu sistemden. Bazen ayın 15 inde yatıyor bazen 28 inde. Kafalarına göre. Senin yapman gereken şey ilk önce velinle beraber gidip tc kimlik kartını göstererek ptt kart alman. (Bu karta para yükleyemiyorsun. Sadece pos cihazlarında kullanabiliyorsun (temassız değil) ve para çekebiliyorsun.) Kartı aldıktan sonra verdiğiniz telefon numarasına kartın şifresi gelecek. İstersen ordaki bankamatikten şifreyi değiştirebilirsin (şifreyi sadece ptt nin bankamatiklerinde değiştirebilirsin) sonra paran yatmış diye ara sıra bak ( ayın 15 inden sonra 3 , 4 günde bir baksan tamamdır) yattığı zaman da istediğini yap. (İnternet alışverişlerinde kullanılmıyor) 1800 tl haberin olsun.
Bu arada ziraat ve vakıf bank da komisyon yok normal kullanabilirsin. Diğerlerinde genellikle var .
pttden kimliğinle gidip alacaksın. ptt atm komisyon kesmez+ziraat halk vakıf gibi devlet bankaları da komisyon kesmez.. internet alışverişi olmuyor ama gidip atmden parayı çekip başka karta yatırırsan internet alışverişi yaparsın neden olmasın. para ekim ayında gelecek. kartı da para yatınca verecekler. en azından ben aldığımda öyleyudiPTT kart internetten mi alınıyor şubeden mi? PTT ATMsi komisyon alıyor mu? İnternet alışverişi olmuyor demişsin ama nakit parayı alıp (çekip) başka karta yatıramıyor muyuz ki?
@ByDolph @NİTRQ @Windows XP Aşığıyım para eylül ayı içerisinde mi yoksa ekim ayı içerisinde mi gelmeli
hocam post cihazı ve internet alışverişleri yapılabiliyo mu? Ben kartın kapandığını filan duymuştum denediniz mi siz?pttden kimliğinle gidip alacaksın. ptt atm komisyon kesmez+ziraat halk vakıf gibi devlet bankaları da komisyon kesmez.. internet alışverişi olmuyor ama gidip atmden parayı çekip başka karta yatırırsan internet alışverişi yaparsın neden olmasın. para ekim ayında gelecek. kartı da para yatınca verecekler. en azından ben aldığımda öyleyudi
pos cihazından yapıyorum bazen ama internet alışverişine kapalı olması lazım. hocam al bi papara tosla kullanhocam post cihazı ve internet alışverişleri yapılabiliyo mu? Ben kartın kapandığını filan duymuştum denediniz mi siz?