İp 13 mü yoksa s24+ mı alınmalı?

Reaksiyon skoru
8
30-40k civarında bir telefon almak istiyorum ama bu ikisi arasında kaldım. 128 gb ın üstüne çıkmak istiyorum ama ip 13 de kendini çekiyor fakat samsung s24+ da daha yeni olduğu için yönelesim var önerilerinizi bekliyorum. başka telefon önerilerine de açığım.

Küçük telefon istersen 6.1 inc s23 e bakabilirsin. 256gb ı öneririm aktarım hızları daha iyi ufs 4 var sanırsam

30-40k civarında bir telefon almak istiyorum ama bu ikisi arasında kaldım. 128 gb ın üstüne çıkmak istiyorum ama ip 13 de kendini çekiyor fakat samsung s24+ da daha yeni olduğu için yönelesim var önerilerinizi bekliyorum. başka telefon önerilerine de açığım.
Kamera takıntısı yoksa ve geniş açı kamerasına ihtiyacınız yoksa iPhone se4 modeli beklenebilir. Benim tercihim ip13 olurdu ama s24 özellikleri bakımından daha mantıklı tabii ki

Küçük telefon istersen 6.1 inc s23 e bakabilirsin. 256gb ı öneririm aktarım hızları daha iyi ufs 4 var sanırsam
ekran boyunu önemli değil benim için. önceki telefonum xiaomi mi note 10 lite s24+ ile aynı büyüklükte o yüzden alışma sürecinde sorun yaşamam diye düşündüm

Samsung S24+ tabii ki. Biri bu yılın amiral gemisi biride 3 yıllık iPhone. iPhone tercih etmek için 2. el değeri dışında hiçbir sebep yok. Samsung Instagram hikayelerinde kalite düşme olayını bile çözdü.

Çok kötü cevaplar.. s24 alın geçin

Aynı araftayım bende, iphone 12 mini var batarya mı değişsem, üzerine koyup taksitle iphone 13 mü alsam yoksa s24 mü alsam karar veremiyorum :D

Iphone sadece 2.eli samsunga göre biraz daha değerli fark bu. Kesinlikle s24+ ezer geçer.

S24+ tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,649
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri