kamerayı kablo üzerinden pc'ye bağlayıp neler kaydetmiş bakabilir veya biraz kurcalarsan belki bulabilirsinBir sorum olacaktı. Ofiste 1 tane gizli Wi-Fi kamera buldum. Kamerada sadece şarj yeri var. Ben bu kameraya önceden kim bağlanmış veya IP adresini örenebilir miyim?
Cevabın için teşekkür ederim hafıza kartı yuvası boştu içi boş hani anlık görüntü için sanırım bağılanılmış cihazları içine kayıt eder mi acabakamerayı kablo üzerinden pc'ye bağlayıp neler kaydetmiş bakabilir veya biraz kurcalarsan belki bulabilirsin
kart yoksa tek ihtimal ya canlı görüntü olcak veya izlenilen cihazda kaydedilecekCevabın için teşekkür ederim hafıza kartı yuvası boştu içi boş hani anlık görüntü için sanırım bağılanılmış cihazları içine kayıt eder mi acaba
şuan aşırı merak ettim beni de etiketlesenize.kart yoksa tek ihtimal ya canlı görüntü olcak veya izlenilen cihazda kaydedilecek
Not: yaptığınız iş nedir bunla bağlantılı olabilir
burası insta değilll!!!!şuan aşırı merak ettim beni de etiketlesenize.
burası insta değilll!!!!
Cevabınız için çok teşekkür ederim yani son olarak bağılanılan cıhazları bulamıcamkart yoksa tek ihtimal ya canlı görüntü olcak veya izlenilen cihazda kaydedilecek
Not: yaptığınız iş nedir bunla bağlantılı olabilir
call center'a neden kamera koysunlar? belki patronunuz veya üstünüz sizi iş başındaki performansınızı görmek istemiştirCevabınız için çok teşekkür ederim yani son olarak bağılanılan cıhazları bulamıcam
Not: Call Center ile meşkulum