Neler Yeni

Ipad 11(A16) Vs Ipad Air(M2)

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Meto155
Selam forumdaşlar size bir sorum olacak.Ipad alma arayışındayım ve ikisi arasında kararsız kaldım.Genel olarak not tutma,youtube,arada fc mobile için falan kullanıcam.2 seçeneğim var burada ya 20k ya Ipad 11+kalem+adaptör alıcam ya da 27k ya Ipad Air M2+kalem+adaptör alıcam.Apple tarafına çok hakim değilim,sizce aradaki 7k farka değer mi?Kullananlar da deneyimlerini yazarsa sevinirim😃

Wicax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Bence değmez zaten ikiside güçlü işlemci

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Daha 3 gün önce A16 aldım. Ağır render veya çizim falan yapmıyorsan, ders çalışıp not alacaksan kesinlikle 7.000 TL'ye değecek bir fark yok.

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Meto155
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha 3 gün önce A16 aldım. Ağır render veya çizim falan yapmıyorsan, ders çalışıp not alacaksan kesinlikle 7.000 TL'ye değecek bir fark yok.
Evet ağır bir iş yapmayacağım hocam ama tek kafamı kurcalan ekran olayı.Siz nasıl buldunuz ekranı,lamine olayını falan?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Evet ağır bir iş yapmayacağım hocam ama tek kafamı kurcalan ekran olayı.Siz nasıl buldunuz ekranı,lamine olayını falan?
iPad A16'da lamine ekran yok ki. Bu arada aralarında ekran olarak tek bariz fark: M2'nin mat olması ve Pencil Pro desteği. Bence o da çok parlak yerlerde ve profesyonel programlarda çalışmıyorsan bir şey değiştirmez.

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Meto155
iPad A16'da lamine ekran yok ki. Bu arada aralarında ekran olarak tek bariz fark: M2'nin mat olması ve Pencil Pro desteği. Bence o da çok parlak yerlerde ve profesyonel programlarda çalışmıyorsan bir şey değiştirmez.
Lamine olmaması demek istedim hocam.Ekran ve cam arasında hafif bir boşluk varmış galiba, yazı yazarken falan sıkıntı yaratmıyorsa alıcam bende

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Lamine olmaması demek istedim hocam.Ekran ve cam arasında hafif bir boşluk varmış galiba, yazı yazarken falan sıkıntı yaratmıyorsa alıcam bende
Valla bende A16, diğer arkadaşlarımda da M2 var. Bakınca hiçbirimiz bir fark görmüyoruz ışıkta yansıma yapması hariç.

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Meto155
Valla bende A16, diğer arkadaşlarımda da M2 var. Bakınca hiçbirimiz bir fark görmüyoruz ışıkta yansıma yapması hariç.
Çok sağolun hocam.Yansıma çok önemli değil benim için.Birkaç yorum gördüm internette de ekran hakkında onlar kafamı karıştırmıştı.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Çok sağolun hocam.Yansıma çok önemli değil benim için.Birkaç yorum gördüm internette de ekran hakkında onlar kafamı karıştırmıştı.
Ben diğerlerine göre kalemi ekrana biraz daha sert şekilde basarak kullanıyorum ona rağmen bir kullanıcı olarak ekranda bir şey fark etmedim.

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Meto155
Ben diğerlerine göre kalemi ekrana biraz daha sert şekilde basarak kullanıyorum ona rağmen bir kullanıcı olarak ekranda bir şey fark etmedim.
Bir sorum daha olacak hocam.Ekran koruyucu kullanıyor musunuz?Bazıları kalem ekranı çiziyor zamanla diyor.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Bir sorum daha olacak hocam.Ekran koruyucu kullanıyor musunuz?Bazıları kalem ekranı çiziyor zamanla diyor.
Kılıf ve koruyucu öneriyorum. Ben kendim bilincinde olduğum için direkt koruyucu taktırdım ancak arkadaşımda M2 vardı ve o 1 hafta falan ben koruyucu taktırtmak için onun tabletini götürene kadar kendisi kalemle kullandı. Aksesuarcı tanıdık bir abiye gidip ekranı taktırırken abi, ekranda kılcal çizikler oluşmuş haberiniz olsun vesaire demişti. Type-C Pen kullanıyordu.

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Meto155
Kılıf ve koruyucu öneriyorum. Ben kendim bilincinde olduğum için direkt koruyucu taktırdım ancak arkadaşımda M2 vardı ve o 1 hafta falan ben koruyucu taktırtmak için onun tabletini götürene kadar kendisi kalemle kullandı. Aksesuarcı tanıdık bir abiye gidip ekranı taktırırken abi, ekranda kılcal çizikler oluşmuş haberiniz olsun vesaire demişti. Type-C Pen kullanıyordu.
Teşekkür ediyorum hocam ilginiz için.Bende a16 alıyorum o zaman şimdiden ekran koruyucuyla kılıfı da sipariş veriyim.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
murat
üni öğrencisiysen yazları kampanya oluyor ben yazın air almayı düşünüyorum kalemi bedavaya veriyorlar 3 taksit de oluyor bi düşün derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,054
Üyeler
170,464
Son üye
omeriris
Top Bottom