air 17.5k 10. nesil 14.8 k değil miÜniversite için sadece not alıcam vs diyorsanız ipad 10. nesil, yok oyun oynama edit yapma vs diyorsanız işlemci tipiyle ipad air
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde arasında 5k fark var, 2k fark olan ipad mini
pt.com.tr ye bakın uygunsa oradan da alabilirsiniz. Bu arada air 8/64 geldiği için çok avantajlı bütçeniz varsa değerakakçeden
![]()
iPad Air 5. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPad Air 5. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! iPad Air 5. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet özelliklerini incele, 17.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet özelliklerini incele, 14.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu siteden kardeşime ipad 8 almıştım ancak siteyi unutmuştum iyi oldu hatırlatma için teşekkürlerpt.com.tr ye bakın uygunsa oradan da alabilirsiniz. Bu arada air 8/64 geldiği için çok avantajlı bütçeniz varsa değer
evet buda apple'nın yan satış yeri bildiğim kadarıyla. Eskiden şöyle duymuştum bu sitede eğer apple ürünlerinde bir sorun çıktıysa değişim vs yapılarak buradan tekrar sıfır konumunda satıılır. Yine garantisi apple tarafından olurpt.com.tr ye bakın uygunsa oradan da alabilirsiniz. Bu arada air 8/64 geldiği için çok avantajlı bütçeniz varsa değer
ilginç 500tl için riske değmez o zamanikisindende en uygunu olarak amazon olandan al.
evet buda apple'nın yan satış yeri bildiğim kadarıyla. Eskiden şöyle duymuştum bu sitede eğer apple ürünlerinde bir sorun çıktıysa değişim vs yapılarak buradan tekrar sıfır konumunda satıılır. Yine garantisi apple tarafından olur
Yani ne amaçlı kullanacağına bağlı. Resimde onları satıp, üstüne para kazanabileceksen tabii ki verilir. Ders notların için gerekliyse verilir.aklımda kalan şey 17bin TL ipad aire değer mi ne dersiniz
İkisine de bütçen varsa air5
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani ne amaçlı kullanacağına bağlı. Resimde onları satıp, üstüne para kazanabileceksen tabii ki verilir. Ders notların için gerekliyse verilir.
ikisindende en uygunu olarak amazon olandan al.
evet buda apple'nın yan satış yeri bildiğim kadarıyla. Eskiden şöyle duymuştum bu sitede eğer apple ürünlerinde bir sorun çıktıysa değişim vs yapılarak buradan tekrar sıfır konumunda satıılır. Yine garantisi apple tarafından olur
Peki tab s8 ile karşılaştırıldığında hangisi yorumlarda tab s8 çok övülmüşpt.com.tr ye bakın uygunsa oradan da alabilirsiniz. Bu arada air 8/64 geldiği için çok avantajlı bütçeniz varsa değer