IPad Aire para verilir mi?

Tablet123

80+
Reaksiyon skoru
137
iPad alcaksan en az Air alcaksın yoksa kasma donma yapabilir ömrü kısa olur diyorlar bu ne kadar doğru? İlla tablete 30K vermek mi lazım iyi performans almak için veya Apple bunu mu dayatıyor Android alsak daha mı mantıklı ucuza?

iPad alcaksan en az Air alcaksın yoksa kasma donma yapabilir ömrü kısa olur diyorlar bu ne kadar doğru? İlla tablete 30K vermek mi lazım iyi performans almak için veya Apple bunu mu dayatıyor Android alsak daha mı mantıklı ucuza?
ipad air alacağıma gittim s11 aldım
s11 almasam ipad pro almam gerekirdi
2 cümleyle özetledim durumunu

Ipad Air guzel ben hep Ipad kulandim bana Samsung pek guzel gelmiyor. Bende suan M3 var guzel yani sarji hizli gidiyor gibi hissediyom bazen ama hizli da doluyir iyi yani.

Ipad Air guzel ben hep Ipad kulandim bana Samsung pek guzel gelmiyor. Bende suan M3 var guzel yani sarji hizli gidiyor gibi hissediyom bazen ama hizli da doluyir iyi yani.
Yani sırf bir tablet almak için de borca girmek istemiyorum ucuza android alsak yetmez mi?

ikisini karsilastirdim
ipad air ekrani s11 ile yarisamiyor bile
pil süresi airde çok kısa
volume shader gibi gpu testlerinde s11 çok güçlü cpu tarafinda m3 biraz daha güçlü
one ui 8 daha iyi ipad split wiewi ayarlar ve google mi safari mi ne ayni anda dahi acmamisti
kalem olarak ipad airdeki dokunmatik işlev çok iyi samsungta tuşlu

Gayet de verilir ama tabletle napacagina ve hazirda apple cihazlarin var mi ona gore durum degisir. Tabletle sadece netflixe girceksen pdf acicaksan gidip duz ipad veya android bir tablet de alirsin uzmez seni.

Nasıl yani? Android pişman eder mi diyorsunuz?
ayni fiyatta apple ile android karsilastirin diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iphone 17 veya pro serilerden yoksa samsung ekosistem çok daha ucuza gelir türkiyede tek sıkıntısı windows bilgisayarla tam optimize calismamasi

ayni fiyatta apple ile android karsilastirin diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iphone 17 veya pro serilerden yoksa samsung ekosistem çok daha ucuza gelir türkiyede tek sıkıntısı windows bilgisayarla tam optimize calismamasi
Aynı fiyatı androide niye vereyim ki? Bir de Air zaten alamam düzüne de kötü diyorlar mecbur Android gibi benim iş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,360
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri