iPad alcaksan en az Air alcaksın yoksa kasma donma yapabilir ömrü kısa olur diyorlar bu ne kadar doğru? İlla tablete 30K vermek mi lazım iyi performans almak için veya Apple bunu mu dayatıyor Android alsak daha mı mantıklı ucuza?
ipad air alacağıma gittim s11 aldımiPad alcaksan en az Air alcaksın yoksa kasma donma yapabilir ömrü kısa olur diyorlar bu ne kadar doğru? İlla tablete 30K vermek mi lazım iyi performans almak için veya Apple bunu mu dayatıyor Android alsak daha mı mantıklı ucuza?
S11 de çok pahalı cihaz onu alcak güç olsa Air de alırdım zatenipad air alacağıma gittim s11 aldım
s11 almasam ipad pro almam gerekirdi
2 cümleyle özetledim durumunu
Yani sırf bir tablet almak için de borca girmek istemiyorum ucuza android alsak yetmez mi?Ipad Air guzel ben hep Ipad kulandim bana Samsung pek guzel gelmiyor. Bende suan M3 var guzel yani sarji hizli gidiyor gibi hissediyom bazen ama hizli da doluyir iyi yani.
sonra android soyle kotu ipad alın diyeceksinYani sırf bir tablet almak için de borca girmek istemiyorum ucuza android alsak yetmez mi?
Nasıl yani? Android pişman eder mi diyorsunuz?sonra android soyle kotu ipad alın diyeceksin
ikisini karsilastirdimIpad Air guzel ben hep Ipad kulandim bana Samsung pek guzel gelmiyor. Bende suan M3 var guzel yani sarji hizli gidiyor gibi hissediyom bazen ama hizli da doluyir iyi yani.
ayni fiyatta apple ile android karsilastirin diyorumNasıl yani? Android pişman eder mi diyorsunuz?
Aynı fiyatı androide niye vereyim ki? Bir de Air zaten alamam düzüne de kötü diyorlar mecbur Android gibi benim iş.ayni fiyatta apple ile android karsilastirin diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iphone 17 veya pro serilerden yoksa samsung ekosistem çok daha ucuza gelir türkiyede tek sıkıntısı windows bilgisayarla tam optimize calismamasi