Hocam m2 işlemcisi yetmez mi sizce.Max 15 bence bir özelliği yok tablet bana zaten saçma geliyor 20 25 e dokunmatik ekranlı Huawei laptop falan alsana knk veya katlanır laptop tablet alma bence.
Alma knk başka tablet aşırı gereksiz olur pişman olursunMacbook Prom var mobilite olarak çoğu işimi görüyor. iPad dediğiniz gibi para etmiyorsa başka tablet almaya hiç uğraşmayım o zaman iPad ile devam edeyim pek işime yaramıyor ama o fiyatlara satmaktan iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iPad de ne var ki? Pro varken Air almam ama iPadde de düzgün bir şey bulamadım sorun o![]()
Tamam iPad ile devam o zaman. Para etse satıp Tab S9 FE ye düşecektim ama 15K ediyorsa 4K kâr için değmez gibi. Tek sıkıntı kalem olmaması zaten yazı yazmak zor oluyor onun dışında cihaz süper.Alma knk başka tablet aşırı gereksiz olur pişman olursun
Valla ben iki tarafi da kullandim androidden asla memnun kalmadim hocam gerci ipadde cok tatmin etmedi deneyip gormeniz lazim bencesiMacbook Prom var mobilite olarak çoğu işimi görüyor. iPad dediğiniz gibi para etmiyorsa başka tablet almaya hiç uğraşmayım o zaman iPad ile devam edeyim pek işime yaramıyor ama o fiyatlara satmaktan iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iPad de ne var ki? Pro varken Air almam ama iPadde de düzgün bir şey bulamadım sorun o![]()