Kasım ayının başında daha Kasım indirimleri başlamadan 128 olan modeli 16500 e aldık. Bu işin cılkı çıktı iyice. Geçen hafta 128 lik 17 k idi.3 hafta önce 15k'dan satılan telefon indirimle 17k'ya geliyor. Mükemmel.
Asgari ücret zammı bir işe yaramamış demek ki. Hala aynı yerdeyiz. Sadece sayılar değişmiş. Telefon fiyatından bağımsız bir şekilde kötü bir telefon ben 10k bile vermem bu telefona.yılbaşından önce 2 asgari ücrete alınıyordu, şimdi gene alınıyor. Telefonun fiyatını eleştirmek çözüm değil de ne bileyim ^^
ama abi ayfon yhaaİphone takıntısıyla 17.000 TL verip iyi bir android telefon almayı kaçıranlar net Salaktır yani 4 yıllık telefon be yapmayın kendinize.
Aynı yerde kalabilmek için zam yapılıyor zaten bu kadar ^^ kötü bir telefonu ben 2 sene önce 7kya aldım hala ilk günkü gibi çalışıyor maşallah. çinçançon 6 aydan sonra tırt.Asgari ücret zammı bir işe yaramamış demek ki. Hala aynı yerdeyiz. Sadece sayılar değişmiş. Telefon fiyatından bağımsız bir şekilde kötü bir telefon ben 10k bile vermem bu telefona.