🔥İndirim İPHONE 11 16.999TL

İphone takıntısıyla 17.000 TL verip iyi bir android telefon almayı kaçıranlar net Salaktır yani 4 yıllık telefon be yapmayın kendinize.

Almayın 2.el 12 mini falan alın akıllı olun

4 yıllık telefon, çöpe bu paralar kesinlikle verilmez, yeniler zaten daha pahalı paranıza yazık, 2. el üst model daha mantıklı olur garantili. yada xiaomi reis yine işe başına

yılbaşından önce 2 asgari ücrete alınıyordu, şimdi gene alınıyor. Telefonun fiyatını eleştirmek çözüm değil de ne bileyim ^^

Temmuz 2020 de Türkcell kampanyası ile 7000 liraya almıştım. Ağustosta 1650 liraya AirPods Pro almıştım. Hey gidi günler hey.

yılbaşından önce 2 asgari ücrete alınıyordu, şimdi gene alınıyor. Telefonun fiyatını eleştirmek çözüm değil de ne bileyim ^^
Asgari ücret zammı bir işe yaramamış demek ki. Hala aynı yerdeyiz. Sadece sayılar değişmiş. Telefon fiyatından bağımsız bir şekilde kötü bir telefon ben 10k bile vermem bu telefona.

iphone bu fiyata alacağıma şayomi alırım yazmışlar :D
adam iphone kullanıcıları için paylaşmış çançinçon istese iphone bakmaz.

İphone takıntısıyla 17.000 TL verip iyi bir android telefon almayı kaçıranlar net Salaktır yani 4 yıllık telefon be yapmayın kendinize.
ama abi ayfon yhaa

internetet iphone 11 guardları var salaklar popüler kültür kölesi olduğu için iphone kötülyeince direkt fakir ilan ediorlar

yiğidimin üstünden araba geçti
Arabada hasar çok yok merak etmeyin
F95DA60F-DBBA-46EE-B90C-46C96B86F757.jpeg

Asgari ücret zammı bir işe yaramamış demek ki. Hala aynı yerdeyiz. Sadece sayılar değişmiş. Telefon fiyatından bağımsız bir şekilde kötü bir telefon ben 10k bile vermem bu telefona.
Aynı yerde kalabilmek için zam yapılıyor zaten bu kadar ^^ kötü bir telefonu ben 2 sene önce 7kya aldım hala ilk günkü gibi çalışıyor maşallah. çinçançon 6 aydan sonra tırt.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,660
Üyeler
190,944
Son üye
Outurn
Geri